Hell yeah, Friday today!

Bakis och skakis idag. Gårdagen började med att åka och boka tid för tatueringen jag ska göra och även för den Mysan ska ha. Tiden vart på Fredag, vilket är exakt om en vecka. På kvällen fick jag och Mysan för oss att gå upp till Emilia och ta en öl, men som vanligt så blir det aldrig som man tänkt sig. Utan en vart till två, två till tre osv. Vilket slutade med två fulla "puckon" som stod och sjöng kareoke i hundraåttio. Haha, snacka om att vi skämde ut oss, men va gör de? Kul hade vi ialla fall!

Ibland så känns allt så komplicerat och ja det är sant att det är man själv som gör så att det känns så. Jag vet vad jag vill ialla fall, även om det ibland inte känns som det.

Så what`s happening today?
Ingen aning igentligen, dagen började ialla fall med en galen morsa som kom på att jag druckit igår. Jag somnade sedan gott om när hon gått till jobbet och måste ha tryckt av väckarklockan då jag inte vaknade först Jimmy kom och väckte mig vid tio. Lite sent att åka till plugget då tänkte jag, men på efterhand fick jag dock. reda på att det inte alls var för sent för att vi skulle på teater. Snurrigt det där, hade verkligen ingen aning om det. Men men, gick över till Mysan och tog en kaffe innan hon skulle te plugget och sedan vart det hem å duscha Dizzie. Något som verkligen behövdes då hon var hur skitig som helst, men nu är hon ialla fall ren och fin :)
Senare ska vi vell festa med dom vanliga å så ska Mysis ska slagga här :)

Ne nu ska jag själv ta å hoppa in i duschen och sedan försöka lägga upp mitt hår. Och kanske får jag dom där fina lockarna då.

Puss på nosen!

mhm...

At times when you feel alone, when you don´t know how to go on. When you search for justice and true, just talk to me and I promise I will be there for you.


Helt sant!

It was an summer night in the beginning of July and I had tears who fell down from my eye. Everything seems so hopeless and at that moment I saw a star fall down from the sky. I make that wish I wanted the most, but I never expect it to become true. Against all odds it did and now it´s me and you <3


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se