Nothing compares to you!

Söndagen blev riktigt lyckad, började med god mat och tårta hemma hos Mysan. Mot kvällen tog vi några öl och gick sedan upp till Emilia. Där gick det från en öl till så många fler och änny mera shotar. Vart mycket disskutioner, skämt och skratt. Var helt okej kväll ialla fall, haha.
" Vad fan, får man ingen ersättning eller?"  Men även det lyckades vi fixa.

Det finns ord som ja, nej och kanske. Men även ord som jag vet inte, får se och ingen aning. I vissa samanhang tycker jag om dessa ord, men i andra inte. Orden som kanske, vet inte, får se och ingen aning är några som jag verkligen stör mig på. Ja eller nej, vad hände med dessa? Ibland vill man få svar på en gång och inte 50 år senare.

Vissa människor betyder helt enkelt mer än andra, det är dessa människor som får en att vilja leva. Såna som får en att le när man är ledsen, som får en på andra tankar när något har hänt, som man kan skratta med, men även som man kan gråta tillsammans med. Såna människor som oavsett vad alltid finns där för en, som aldrig sviker. Dessa människor vet även vilka dom är, älskar er galet mycket. "You make my day" helt enkelt. KÄRLEK!

Fakta, tankar och sanning. Alla tre i ett, sov sött!


Take this feeling away!

Börjar tröttna på vissa saker, så sjukt jobbigt. Orkar man förtsätta kämpa eller är det lika bra att lägga ner?
Hatar dessa jävla Onsdagar, hatar den människan som fick mig att känna så här. Har snart gått ett år sen det hände, men det känns fortfarande som om det var igår. Minnena,   kommer dom alltid att sitta kvar? Efter ett sånt här bra tag tycker man att dom borde försvinna. Visst har dom svalnat lite, men inte mycket. Har liksom gnagt sig fast och vägrar att släppa taget. Vet inte riktigt vem jag ska prata med, vem som jag verkligen kan prata med. För ingen förstår och ingen verkar vilja lyssna. Men det är vell lika bra, för jag vet inte riktigt vad jag skulle säga. Skulle nog bara känna mig dum och helt ärligt så känns det som om det var mitt eget fel - att jag fick skylla mig själv. Hade jag bara inte gått där, just då. Då hade det aldrig hänt, då hade allt varit som det brukar och jag hade aldrig känt så här. Jag vet att jag inte ska tänka så, men kan inte låta bli. Ska sova nu, känns nog bättre imorn igen :/ Go Natt!

29/3-06
That night, was the worst night in my life. A night I´ll never be going to forget.
My heart is broken, my soul is wounded and it´s all becuse of you.
From the moment that I close my eyes, I remember it all so clear.
The nightmares arrive as I fall into sleep and it wakes me up into the middle of the night.
Always drown in tears, always tremble of fears.
When will it stop, when will it be like it used to ?
This pain is to strong, and I don´t know how long I can go on.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se