Wihoo

Helgen har varit helt underbar och sjukt rolig. I fredags åkte jag, Annelie, Adina, Cornelia, Angelina, Mikaela, Dessan, Mickis, Jennifer, Sigge, Benna, Emil, Micke, Jocke och Micke på Mallis reunion kryssningen. På båten möttes man av mycket fulla och roliga ungdomar, nakna människor, massvis med konstigheter och sjukt roliga människor. Det fanns även drägg på och den första dagen åkte 65 pers in i fyllecellen och tre vart avslängda, helt otroligt.
Jag, Adina, Annelie och Conne delade hytt. Snacka om att den hytten var katastrof, men vilken hytt var inte det liksom? Adina spenderade mesta tiden in sängen, då hon lyckades supa sig föööör ful, haha.
Det bästa var jue fyra fulla vi i hytten och en pratande högtalare: "Olga koko", "Ann Al", "Micke Honken Holmberg" osv, fy fan vad vi skrattade. Till råga på allt fick vi även stop i våran toalett, vilket inte alls var så himla trevligt. Gick faktiskt och klaga, men inte fick man någon ersättning och inte heller någon toalett lagad.
Dag nummer två var hela gänget ute på upptäcktsfärt i Tallin, eller a nästan alla ialla fall. Dessan saknades men dök sedan upp där vi satt och käka från ingenstans, tur att det inte var så stort! Sedan vart det massvis av handling utav öl, sprit och cigg. Å en sak är säker, hade dom stoppat mig i tullen sen på söndagen, ja då hade jag blivit tokig! Men som tur var hände inte detta. Efteråt vilade vi lite och sen var det dags igen. Adina vart än en gång för full och för "ovanlighetens" skull kunde man hitta henne i sängen, haha hur mkt drack du egentligen?
Värst var nog söndagmorgon när vi skulle av, båten kom in vid tiotiden. Inte kul! Cornelias pappa kom och hämtade oss, tack! Vi åkte förbi driven och hem å åt. Efter tog vi alla en tupplur och sedan var det dags igen för då var det ju efterfest. De som åkte in var jag, Annelie och Adina. Stället låg vid slussen och var faktiskt helt okej. Det var dock. inte alls så mycket folk, vilket var tråkigt men men. Jag vart full och då funkar det mesta. Hemvägen var ju inte alls nå rolig ialla fall, bussarna gick typ inte och sen när en kommer ja då gick den bara till handenterminalen. Kom hem runt sex på måndag morgon och beslöt mig för att skita i plugget. Hade ialla fall lyckats få en sån där t-shirt av en kamerasnubbe under kvällen, haha knäck den du ;)

So long!

:P

Jag blir tokigt!!! Säg mig vad ska jag göra med allt?

Mest skönt uppe i Norrland, kanske ska ta å flytta hit på heltid? Eller kanske inte då jag och min kära syster har konstaterat att jag skulle sluta som ett fatso som sover halva dagen och äter resten av halvan - Just därför är det helt uteslutet!Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se