Kämpen

I natt och idag har jag varit väldigt duktig må jag säga. Först i natt pluggade jag å gjorde klart hela hemtentan i Idrotten som vi hade. Sen somna jag runt fyra på natten å gick upp klockan sex , åkte till plugget vid åtta och hade syslöjd. Där gjorde jag klar min jacka, äntligen! Påminn mig om att jag aldrig mer ska sy något sådant igen, helt ärligt så höll den först på att flyga rakt ner i papperskorgen då de inte gick som jag ville. Men tillslut vart de bra.
Sen har jag kommit på vad jag ska skriva om till Historie uppsatsen, de va på tiden de! Har även fixat det sista på uppsatsen vi har i Svenskan, så nu är den klar att lämnas in.

Måste bara få påpeka: Shit va alla tjatar om att gå ut å sola hela tiden! Visst även jag har varit ute å solat idag med Nadia, men ändå. Pessimist, javisst!

Har svenska och idrott kvar, sen blir de upp till handens centrum å fortsätta leta efter en studentkläning. Efter blir det hem, ut med Dizzie på en promenad och sen en joggingrunda till golfhallen där jag ska sola. "Blekfisen" behöver nämligen få lite färg nu och särskilt innan tatton som ja gör om en vecka. Sen blir de hem, duscha å sen bara slappa framför tv:n. Tröttmössan själv! :P

Duktiga jag idag :)

Kan ju börja me om att berätta att jag i natt satt å skrev ett långt inlägg om de som hänt i helgen, som sedan försvann när jag skulle spara det. Irierrande som fan, men men gör ett nytt försök nu.


Fredag: Vaknade när Annelie gick upp, passade Baileys och hann även med en promenad till Graven innan mamma och jag åkte å handlade mat. Vi va tvugna å köpa massvis med grönsaker och frukter, då jag och mamma börjat med våran sk. nya livstil. Vilket innehåller endast grönsaker och kött. När vi kom hem drog jag och Annelie till Emilia där vi tog oss en varsin cider + öl. Efteråt vart de hem till Pia för att fortsätta kröka och så småning om ner till Mie. Vart ganska dyng den kvällen, kom även en skvätt tårar. Men de löste sig tillslut, sen vart de bara hem å sova.


Lördag: Gick upp med Annelie runt nio först som skulle till jobbet, sen gick jag och la mig igen. Va verkligen dunder bakis! Vaknade sen vid två, fortfarand bakis. Så vart bara till å slöa framför tv:n, somnade även där lite från och till. Senare på kvällen drog jag och baby ut, först upp till stationen där vi mötte sebbe och hela packet. Vart en snabb åktur till Handen och en promenad hem, efter basket och sen film hos baby.

Söndag: Vaknade två, men kom inte hem först runt fem. Skulle egentligen ha varit på firmafest med jobbet, men inte de inte. Fick nämligen reda på i Fredags att jag måste vara i skolan på måndag å redovisa om en grej vi gjort i sjukvården, annars ryker mitt betyg och de blir inget annat än IG. Visst hade kunnat åka dit å käkat å bara tagit de lugnt, men jag vet vad som skulle hända. Nån skulle tjata på en att ta nått å dricka, sen skulle de bara fortsätta tills man va aspackad och de va stängdags. Då skulle de verkligen inte finnas nån chans att jag skulle komma upp på måndagen. Så tog de säkra, före de osäkra å stannade hemma.
Nino och Mika kom ialla fall och överaskade mig på kvällen, mina små sötnötar :) Så först var vi här, sen ute ett tag å snackade lite skit. Efteråt gick jag till söt å kolla film, sen hem å sov.

Idag: Vaknade i tid och kom till skolan i tid, duktiga jag. Sen vart de redovisning, sa först att jag inte ville till min lärare. Eller a att jag praktiskt taget vägrade redovisa. Sedan slutade det med att jag redovisade ändå och det gick jätte bra :) Så de va skönt, en till sak som är klar. Men de e sjukt hur mycket jag har kvar å göra i skolan, bara å plugga gärnet! Efter att jag kom hem somnade jag på en gång, hade ont i ryggen och va bara allmänt trött.
Nu ska jag i alla fall åka till Handen med Annelie å kolla lite kläder fort :)


So long suckers!


-

Började med ett besök på vårdcentralen där det slutade med andra värktabletter och sen en remiss för att röntga ryggen. Efter vart de hem till bror för att umgås med honom och Marius. Han kan säga faster nu sötnosen, ganska komiskt då han inte ens lärt sig säga farmor. Fikade och gick sedan på en promenad ner till slätmossen, där möttes vi av massa änder, hundar och en väldigt trevlig tant med en dalmatin. Marius tyckte de va spännande med allt runt om å man fick verkligen hålla koll på honom - busungen!

Efter det kom Mysan och hämtade mig och vi åkte ner till Nynäs, där bokade jag tid för tatueringen jag ska göra. Blev på tisdag den 6/5, gah! Vill göra de nu, nu, nu. Sen vart det hem till mig för en promenad till Gravfältet med Dizzie. Älskar verkligen när vädret e som de va idag, så otroligt skönt å slippa alla vinterjackor osv.

När vi va klara med allt hemma hos mig och efter jag sprungit runt som en tok å letat efter min katt, som jag sedan hittade helt förstörd i porten så åkte vi hem till Mys. Där vart de mat, lite sovande, snack och tv tittande. Sjukt hur bra Grace Anatomy e, så kommer de inte först om två veckor igen. Så jävla surt!
Efter det körde hon hem mig och Annelie å nu sitter ja här.

Ska ta å sätta på en film nu, så jag förhoppningsvis somnar till den som baby säger att man gör.
Natti natti!


-

Pure, whole, satisfied.
This is some of the things I feel inside.
Emotions so real, so strong.
Now I know this is were I belong.
My heart so sensitive, so filed, so true.
My soul so complete togheter with you.

-

Så har även den här dagen flytit på. Va hemma från plugget idag, somnade liksom fem imorse å hade fortfarande ont i ryggen när jag vaknade. Lär nog inte kunna somna först om ett bra tag idag med, imorgon blir de i alla fall ett samtal till vårdcentralen och förhoppningsvis får jag träffa en läkare som kan hjälpa mig.
Vädret har i alla fall varit underbart idag, har varit ute å gått lite med Annelie, Denise å Agge. Vi köpte även glass å snackade massa skit, ja som vanligt bara att det var utomhus å inte hemma hos mig typ :P
Sen va jag hos Issa ett tag också å käka chips å kolla på Prison Break, älskar den serien! Efter det vart de hem till söt å kolla på film, å jo den va visst läskig! ;) Sedan gick vi ut med DIzzie och nu sitter jag här, som vanligt. Ska försöka  sova snart, så jag kommer upp imorgon.


På Fredag kommer bror i alla fall, de är bra för jag saknar honom. Då blir de party, elr hur? ;) De ända me att du kommer ner är bara att jag tyvärr, blir så sjukt orolig. Orolig att de ska hända något igen eller att du ska göra något dumt. Men du har mitt förtroende och andras också, hoppas bara att du inte sviker det. Jag litar på dig bror och jag älskar dig, så lova mig att du inte gör något dumt nu när du kommer ner - lova mig det!
Vi syns snart - älskar dig! :)


So long suckers!

-

Förstår inte, ryggen verkar ju bli allt förutom bättre ialla fall. De e sjukt hur ont jag har och inte hjälper medicinerna för fem öre. 19 år å Ischias, snälla skjut mig! Varför ska ja få all skit hela tiden, e trött på de, trött på att ständigt ha ont!

Förutom det är allt bara bra, helgen har varit kanon bra. I Fredags va ja hos min kusin som fyllde år, lite trist kanske. Men vad gör man inte för släkten? ;) Efter det vart de film hos Issa.  Sen i lördags va vi på inflyttningsfest hos Mysan å Steven, de va kul. Vart lite för mycket dricka bara, snacka om att ja va bakis när ja vakna upp hemma hos baby. Tur att vi bor nära i alla fall ;)  Så idag har jag bara tagit de lugnt å även fast jag borde ligga å sova nu så kan jag inte....

Bästa låten just nu!

Leona Lewis: It'll all get better in time

Studentskiva OP3

Studentskivan igår va grym, hade så jävla roligt. Vart dock lite för mycket dricka bara och alldeles för mycket pengar som spenderades. Men ska ja va ärlig så va de värt d :P Lite jobbigt i slutet då baby fick komma å hjälpa mig bara för att ja ramlat utanför porten å inte kom upp. Å sen mamma som såg de, haha trodde jag skulle dö. Uscha har sjukt ont i ryggen nu ialla fall, kan knappt röra mig. Så jävla jobbigt.

Lite bilder från igår :)

 


     


 Även fast de här åren har varit fulla me intriger å tjaffs så har det ändå varit kul att gå i samma klass som er och att lära känna er. Snart e studenten också å då jävlar blir de fullt drag :) Längtar som fan. Kommer bli trist å inte träffa de som fyller upp ens dagar i plugget. Ni vet vilka ni är <3

Dumma rygg!!!

Kom hem precis från läkaren, trodde att ryggen skulle bli bättre men oj så fel man kan ha. Vaknade i morse å hade så ont så jag bara ville gråta. De vart ringande först till jordbro vårdcentral som hänvisade till handens närakut, där fick jag prata med en otrevlig, dryg sköterska som inte alls verkade ta mig på allvar. Efter det samtalet ringde jag till jordbro vc igen för att höra vad de tyckte att jag skulle göra, då de inte hade tider hänvisade de till Farsta närakut. Där fick jag en tid på en gång, så åkte till bror och sen körde han mig. När jag väl kom fram behövde jag inte alls vänta länge utan fick träffa en läkare på en gång. Efter undersökningen konstaterade han att jag fått Ischias, min första tanke va: "Omg, 19 år och Ischias"?. Men så va de tydligen, så fick en massa mediciner och sedan va de klart. Efter de vart de en fika med bror, Marius och Mysan.

Dags å vila lite, so long!


Tröttsamma dag

Dagen har varit tröttsam, väldigt tröttsam. Efter endast tre timmars sömn i natt bar det av till praktiken med tåget som gick tio över sex på morgonen. Helt slut, något som märktes då jag somnade på jobbet, på bussen och på tågstationen i handen i väntan på att Annelie skulle komma. Helt sjukt, har aldrig kunnat sova så där förut.
Följde med Annelie till ungdomsmottagningen och sen tog vi en tripp i handens centrum. Hittade en klänning jag ska ha på studentskivan som är på måndag, även lite smycken och ett vanligt blått linne. Shoppa är verkligen det bästa som finns, man glömmer liksom bort allt som är runt om en.
Underbart skönt att det bara är två dagar kvar på praktiken, fre och lör. Ännu bättre är att jag är ledig imorgon och kommer få MVG i betyg. Något som jag verkligen behövde få, man kan vell säga att allt slit varit värt de.

Mycket kommer hända nu framöver, först e de studentskivan på måndag, 20 års fest hos Emilia, Personal fest på mässan, kryssning på valborg och så mycket mer. Snart tar jag studenten också, längtar verkligen! Tänk att få springa ut från den skolan, full och glad å veta att man aldrig mer behöver sätta sin fot där igen. Har bara ett ord för det: lycka.

Minnen

Kom helt plötsligt att tänka på alla dessa underbara minnen man haft genom åren. Genom att kolla igenom en massa kort på datan dök allt fler upp, de flesta vill man bara ha tillbaka. Så här följer några gammla kort genom åren.    image13 image14 image15
  Taget under nyårsafton för        Jag 13 år gammal och             Puss på P2                    
bra många år sen.                            probelmfri.                                <3                          
 

image18 image17
Steven, Mys & jag. Maskeradfest sommarn 06.                    Jag & Annelie för många många år sen          


image20
Sommaren 06, svårt att gå i trappen efter att jag opererat foten och var en aning berusad.

image21
Då Loona och Dizzie faktiskt gick att ha tillsammans utan problem.

image22 image23
Annelie & jag igen, minns när vi tog de här korten. Sjukt länge sen, alltid du och jag babe!  

image24
Våran tjejmiddag hemma hos Nino för länge sen <3

image25
Dessans 18 års fest.

image26
Våra åkturer till Kisa, de va verkligen härliga tider de!

image27
Lyckan då Marius kom till <3

image29 image30
Mallis kryssningen som vi drog på va en oförglömlig resa.

Det är våra minnen som håller vårat förflutna vid liv, det är även de som får oss att kunna se bakåt och le åt den där kvällen ute på stan me tjejerna som vart så lyckad, eller dessa resor man gjort genom åren, alla nya människor som kommit in i ens liv eller bara dessa stunder som man varit som lyckligast. Jag håller hårt i mina minnen och kommer alltid bevara dom med glädje i mitt hjärta. De är där dom hör hemma, likadant alla ni som står mig nära och som jag älskar.

-

Igår började kvällen hemma hos mig med Nadia och Emmelie, runt tolv drog vi till fjäderkobben där Sofie hade sin 20 års fest. Helt okej där, trodde dock att det skulle vara lite mer drag. Nadia va ialla fall klockren! Stod vid dansgolvet hela tiden, sjukt kul å se. Sen att du inte mådde så bra när vi skulle hem va mindre roligt. Mer då? Jo, de vart tjaffs. Tycker inte man gör så där!
Hemgång runt tre då nån slagit in sin knytnäve i väggen, något som va väldigt onödigt. Mötte söt som skulle sova hos mig, vilket även Nadia och Emmelie gjorde. Nadia gick å la sig så fort vi kom hem och jag å Emmeli gjorde mat.

De va typ lite om min lördagskväll! Måste göra mat nu å sen vila. Har så sjukt ont i ryggen, måste nästan kolla upp vad som e fel. Men orka, ett tag till kan jag stå ut. Vem vet, kanske ger de med sig?

<3


-

Hur kunde allt bli så upp å ner vänt, så annorlunda? Hade de varit för några år sedan så hade jag aldrig föreställt mig mitt liv så här, både på gott och på ont. Ibland undrar jag vad det är man gör för fel, men alla gör vi misstag och det är utav dom vi lär oss i slutändan. Jag är glad över hur jag har det nu, men ändå känns det konstigt. Varför kan jag inte förklara, jag har inte dom svaren. Huvudsaken e att jag mår bra och det gör jag, om man bortser från min rygg som jag haft ont i tre dagar nu. Längtar tills denna och nästa vecka är över. Då blir de en veckas lov med mycket sovande och mysiga kvällar... Uscha, saknar mamma som fan. Ska aldrig flytta hemifrån, helt sjukt hur tomt det är att bo själv och DYRT!!! Ne hon får allt stå ut med mig ett tag till. Glad som har Annelie som fyller mina dagar ialla fall. spank you hun!

-

Uppdatering från helgen osv:

Fredag: Började med middag hemma hos mig, efter vart de till å kröka. Senare på kvällen gick vi över till Pia å fortsatte. Riktig mys kväll :)

Lördag: Först hem till Belly, sen hem till mig å föra me Mysan. Efter bar det av till Olearys där det var fullt ös. Sen hem till mig och efterfesta. Glad att jag höll mig sysselsatt den dagen, så att jag slapp tänka. Det är sjukt hur två år kan ha gått så fort, när jag fortfarande minns det som om det var igår det hände...

Söndag: Seg dag med pizza, film och godis.

Måndag: Praktik, hem runt sex då jag inte mådde bra. Lugn kväll och prison break.

Idag: Hemma från praktiken, svullen under ögonen och ont. Tror de e bihålleinflammation så därför blir de besök hos läkaren imorgon. Mer då? Umgåts med vännerna och sen fika hos Issa. 

Trött som fan så nu blir de till å sova.

Tycker om dig söt <3Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se