Bra dag för Piffan, Puffan och Zipp. ;) <3

Så har även denna dag flytit på ganska fort och jag måste medge att jag vaknat på rätt sida då jag varit ovanligt glad idag. Jag och Annelie gick upp runt tio tiden och gjorde iordning oss inför kassa utbildningen som vi skulle på i älvsjömässan. Den gick ganska bra och vi var väldigt många ungdomar där, hela 18 nya som skulle lära oss allt om kassahantering. Oturligt nog lyckades jag och Annelie hamna i olika grupper, men det gick bra ändå. Förutom att jag lyckades göra så att hela min kassa haka upp sig, haha. Snacka om att det var mycket att lära sig och hur många olika knappar som helst, panik! Sedan får man reda på att man ska jobba på lördag, inte nog med det så är båtmässan då, ännu mer panik! Kan ju hoppas på att det går någolunda bra och inte käpprätt åt helvete i alla fall.

Efter bar det in till stan där vi även mötte Issa. Efter många timmar i gallerian, blandat med mycket skratt, in och ut i affärer och en fika med en alltför otrevlig personal och en väldigt äcklig kaka bar det hemmåt. Med mig fick jag min skinnjacka som jag längtat efter, är verkligen helt kär i den. Sjukt att man verkligen kan vilja ha en sak så otroligt mycket så att man inte kan sluta tänka på den, men nu hänger den här i min klädkammare och jag är mer än nöjd. Jag och Annelie lyckades även hitta en present till Sebbe som fyller 18 snart, men snacka om att det inte var ett lätt uppdrag, haha. Inte nog med det lyckades även Annelie bli "kär" i en snubbe på MQ, å kan nog säga att hon inte pratat om så mycket annat än honom efter det. Fegis som inte våga fråga efter nummret bara, men skyll dig själv ;)
Senare kom Mysan hem till mig och jag färgade hennes hår, efter det gick vi till Issa på våran vanliga kvälls fika å snackade skit. Lika trevligt som vanligt :) 

Just de, klippte mig och färgade håret igår. Är faktiskt ganska nöjd med resultatet om jag ska va ärlig, så nu är jag räddad till kryssningen i alla fall. Måste bara hitta något att ha på mig, men det är en annan femma de :P

Funderar på att gå och lägga mig, men jag vet hur det blir då. Spelande på mobilen, stirrande i mörkret och för många tankar. Så ska trötta ut mig lite mer genom att leta tattueringar, något jag syselsatt mig med varje natt nu sen i måndags.

Du undra om den va till dig  -  kan bara säga att det var sanningen.

Hemska minne!!!

Två år har snart hunnit passera sedan den värsta dagen i mitt liv utspelade sig.
Jag kan känna hur paniken växer inom mig och hur rädslan fortfarande finns kvar.
Dessa minnen från den kvällen blir allt klarare, allt hemskare, allt verkligare.
Alla dessa mardrömmar som kommer om natten, alla dessa tårar.
Hur kan en männsika ha hjärta till att göra något sådant?
Hur kan man vilja förstöra en människa så inombords?
Den smärta du gav mig den kvällen, kommer den någonsin försvinna?
Det hål du gjorde i min själ, kommer det någonsin att läka?

image6

För jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns.

Cinderella, bästa båten ever!

image4

Måste bara få säga att det här är den bästa båten som finns och jag har nog fler galna minnen från alla dessa kryssningar än från någon annanstans. Längtar galet till den 7 mars då vi drar igen, kommer bli sjukt kul.
Roligt folk, alkohol, dans och fest. ME LOVE!

<3

Mina bästa, alltid ska det vara vi.

Pappskallarnaimage3
När du är trött och ledsen
och livet blir allt för hårt
Vill jag hjälpa dig att bära
det som är jobbigt och svårt

När du tvivlar på allting du ser
och känner dig ensam och svag
vill jag få dig att fatta
det kommer en ljusare dag

När du inte orkar förklara
och inte själv orkar stå
Låt mig gråta med dig
låt mig försöka förstå

När alla andra försvunnit
våga då lita på mig
För jag lovar att inte svika
att alltid vara hos dig

Jag älskar er


The truth.

Jag ville aldrig belasta dig med det som jag bär på, jag måste ge den lasten till någon annan.
Jag ville inte såra dig, för att jag hade ont.
Jag ville inte ge dig mina mardrömmar som håller mig vaken om natten.
Jag ville inte heller att du skulle behöva få se skräcken i mina ögon när gamla minnen kom tillbaka.
Inte heller ville jag att du skulle se mig när tårarna föll ner för min kind utan nå stopp.
Det ända jag ville va att ge dig mitt hjärta och den kärlek jag hade att ge dig, den ville jag att du skulle ta emot. Men du stötte bort den och gav mig ännu en last att bära på. En last av att alltid ha dig kvar i mitt hjärta, att alltid älska dig.

image5


:(

Usch, just nu har jag verkligen en sån där deprimerande stund. Ni vet då man tänker tillbaks på hur det va, på allt det där bra och helt enkelt saknar det. Då man tänker på allt skit man varit med om och undrar hur mycket mer man kommer behöva gå igenom. En sån där stund som man bara vill slippa ha, en känsla som man så gärna vill tappa. Ja, en sån stund har jag. Känner mig ensam och tom. Blir så arg på att vissa saker va tvugna å hända, fortsätter ställa mig frågan varför? Men hur mycket jag än letar så hittar jag inte svaren, de finns ingen som kan eller vill ge mig dom. Så jag får fortsätta att undra varför skit ska förekomma och fösöka gå vidare. Vet inte vad jag ska göra, har ganska svåra beslut att fatta. Men kommer jag kunna välja?


Igår va det ialla fall kryssning och igår mådde jag bra som fan. Vi festade gärnet och de vi åkte med var faktiskt ganska roliga måste jag medge. Vill bara ha de så som igår varje dag, då slipper man dom här tankarna. Å imorn e de skola igen, fyttifan! Orka vara helt lonely i tre veckor, helt utan någon av de man brukar umgås med. Det suger verkligen! Men men, får göra de bästa av situationen och vem vet kanske presterar jag bättre då (?)

Ett ord till: Ångest!!!!

blääää

To find hapiness I walk alone, that special thing is something you have to find on your own.


Ska upp om några timmar och ha idrottsdag med skolan, det suger verkligen. En sak är säker, regnar det så går jag inte. Kul med en flera timmars lång promenad då, inte. Jag är trött, illamående och ensam. Förutom det är allt bra, eller a så bra som det kan va just nu. Vet inte vad det är jag söker efter, men jag är säker på att jag en dag kommer att finna det.

God natt.

Hemska, hemska onsdag!

Okej, kan glatt medela att den värsta skoldagen i hela mitt liv äntligen är över. Att redovisa projektet vi arbetat med sedan början av trean var ganska stort, men kan ju säga att nervositeten var så mycket större. Det var verkligen hemskt! Inte gick det bra heller, men inte så konstigt då hjärtat slog i 180, kroppen skakade som ett asplöv och man kände sig svimfärdig. Helt sjukt, fattar inte. Brukar inte bli så där nervös, kunde ju för fan knappt ens berätta om det vi hade gjort. Sista gången jag redovisar ialla fall och det är jag sjukt glad över.

Har en liten sån här bra lista att skriva:

Två veckor kvar i skolan sen är det lov :)
7 mars blir det kryssning för att fira bror som blir 18
Vecka 12-15 går jag ut på praktik
Från den 28/3-11/4 är jag ensam hemma
Istället för att ha lov vecka 13 som vi igentligen har så tar jag det vecka 16, soft
Den 31/5 har vi våran studentskiva
5/6 Tar jag och resten av gänget studenten, underbart!


Idag har jag verkligen varit otroligt seg, vilket jag fortfarande är. Funderar på om jag börjar bli sjuk eller om jag bara haft för mycket stress runt om mig med skolan och allt. För den här veckan är verkligen hektiskt. Har mått lite små illa hela dagen, men just nu känns det som om jag skulle kunna kräkas när som helst. Maginfluensa? Kanske. För mycket kaffe och cigaretter? Mest troligt.
Efter skolan var jag hemma hos bror och tog en fika. Otroligt kul att träffa Marius mera och se alla nya grejer han gör hela tiden, haha. Han e så söt och faster Nattis har lärt han borsta håret med en visp ;) Haha... Efter det gick vi upp till centrum och jag satte in pengar till farsan så han kan betala kryssningen för oss alla. Väldigt skönt när allt är klart och fixa med det så att man vet till hundra att man kommer iväg. Sedan vart det en snabbis på Mc Donalds för mig och Annelie och sen hem. Mysan kom över på en fika och vi snackade lite skit. Efter det åkte jag och Annelie hem till Adina, där hon och Cornelia satt i Adinas stora rum och babblade på som aldrig förr. Måste bara få säga att erat nya hem va jätte fint Adina :) Vill också flytta till radhus för fan! ;) Men nån gång så... Sen vart de till att vara där ett tag och flumma och prata, ja sånt som vi tjejer tycker om att göra.
Men nu är jag dock sjukt trött och vill inte annat än att sova. Tanken på att jag måste ut med Dizzie innan i de här trista vädret gör mig deprimerad :/

So long!


Suck!

This sucks.

1. Imorgon, eller a idag rättare sagt eftersom klockan är efter tolv har vi prov i svenska. Har jag pluggat? Nej, inte ett skit. Men ska börja nu så får vi se hur det går. Säkert åt helvete som vanligt :/

2. På Onsdag har vi redovisning i projektet, något som verkligen suger. Finns inte ord för hur mycket jag hatar att stå framför klassen och prata om sånt jag ändå inte kan. Ska dock bli otroligt skönt när det är över!

3. På Fredag ska en uppsats i reiligonen vara klar och inlämnad, något som jag knappt ens börjat med. Otroligt jobbigt.

4. Vi har även idrottsdag på fredag så jag ska ut på en flera timmars promenad med hunden, visst är det vell trevligt att promenera men ändå, orka? Fast de e klart nino å vovve ska ju också me :)

The good things!

1. På Fredag ska vi ut på krogen, som vanligt blir de till Cafèt :) Me love! Kul att de blir alla vi fyra för en gångs skull, finns inga ord för hur mycket ni betyder för mig tjejer.

2. Sedan är det lördag och då kan man sova hur länge man vill :) Finns inge bättre!

3. Sen blir det förhoppningsvis party på lördagen också och kanske lite annat skoj som jag tycker om ;)

4. Sen e det söndag och då kan man sova hur länge man vill då också, om man inte har en mamma eller mammas pojkvän som börjar dammsuga eller dunka musik tidigt på morgonen! Suck, skönt de ska bli å flytta så småning om.


Ja sen va de jue då måndag igen och helvetet börjar, kul!!! :/


Go natt!

Sega söndag.

Ja som vanligt borde man sova vid den här tiden, men det blir aldrig som man tänkt sig. Kom nyss hem från Issa där jag varit och tagit en kvälls te, eller kanske ska säga natt te. Det blev mycket snack om vad som hänt i helgen och överhuvudtaget. Även den här helgen har varit bra, i Fredags va vi på Olearys och sen på efterfest hos Emilia. Där bjöds det på fylla, skratt, bråk och en skvätt tårar. Lite annat också, men de hör till de privata. Sedan vart de en lång resa på lördag till Rotebro där vi skulle fira Annelies mammas moster som fyllde 60. Va ganska sliten då jag knappt sovit något och måste bara få passa på att tacka Annelies pappa som även han påpekade det, haha. Efter det vart det en lång resa hem och sedan film. Skönt att slippa vara bakis på söndan när man vakna upp i alla fall, något som man normalt brukar vara. Å imorn, eller idag rättare sagt blir de plugget. Något jag verkligen avskyr att gå till. Skönt att jag tar studenten om fyra månader ialla fall, längtar verkligen. Vill utomlands också, helst nu! Men kommer nog få vänta till i sommar och om inte ännu värre så till hösten. Hade jag haft pengar nu hade jag tagit en sista minuten å bara dragit iväg någonstans. Även om jag hade behövt åka själv, vill bara bort till värmen ett tag.
Hm... Jag och Annelie pratade om en sak idag, om att allting har börjat bli så bra helt plötsligt. Allt har bara vänt och ärligt så har varken jag eller hon hängt med. Det är förvirrande att ens liv kan ändras på så kort tid. Men ska inte klaga, är nöjd så länge det flyter på så här.

Ne nu ska jag sova.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se