Segot själv

Så sitter man här igen, även fast man vet att man börjar tidigt imorgon och borde sova just nu.
Vaknade runt två, helt seg. Va egentligen meningen att jag och Annelie skulle åka in till stan å fika, men vi pallade inte ta våra feta arslen upp från soffan så vi stannade hemma och glodde på tv. Sen drog Annelie å festa och jag tog en fika med Mysan. Kaffe + cigg + trevligt sällskap är bland det bästa jag vet. Efter det drog jag ut ett tag med Issa, Bella å Lamin. Snackade lite skit å sen vart det hemmåt igen, ja å nu så sitter jag här.
Längtar till helgen, vill festa. Me like that! Hm, imorn ska jag nog till bror efter skolan. Va ett tag sen jag träffade han och bebis. Saknar dom... Å på Onsdag ska jag vara barnvakt åt världens sötaste brorsson :) Den ungen är verkligen guld värd, så det ska bli kul. Funderar på om jag ska dra upp till handen och kolla om jag hittar någon rolig leksak till honom, någon måste man jue få skämma bort :)

So long!

sweeet

Helgen har varit grym! Elr aförutom lite små grejer ;) I Fredags va vi ialla fall på Harry b james och förutom den långa kön, alla människor och de som hände Ted så va den kvällen ändå ganska lyckad. Jobbigt bara att vi va tvugna å sitta på sös hela natten, men de va nog lika bra. 
Igår festade vi, å så träffade vi dom. De va kul :) Efter va vi på Olearys å dansade, de va också kul :) Sen vart de hem till mig å efterfesta lite, de va även kul de med. Sen vart de till och sova, de va skönt ;)

Så otroligt jävla skönt att vi äntligen börjar ha de som förr, de man umgicks med förut börjar höra av sig igen och vi har även börjat träffa så mycket nytt folk :) Jag har verkligen börjat komma in i de här igen och jag mår bra :D Längtar till nästa helg, hoppas på *kan inte säga högt* men Annelie vet ialla fall vad jag menar och jag vet att hon hoppas hon med. Snacka om att de har varit de här vi behövt å nu har vi de ;) Me like it alot!

Den här dagen har varit en riktigt sån här seg dag, jag har bara slappat och tagit de lugnt. Mått illa å varit tok bakis på köpet, de e inte kul d :/ Känner mig fittig gentemot dig, men har verkligen mått piss. Vet att du vart sur, men mår man inte bra så gör man inte de. Fast jag har vell mig själv å skylla, men de kommer vell fler tåg, eller? Hm...

Jag skulle så gärna vilja hoppa in i en tidmaskin och se hur allt ser ut om typ ett halv år. Att bara få veta om man har det bra eller inte, om livet leker och om man framför allt mår bra. Jag tror att de kommer se ut ungefär som nu, förutom att jag inte går i plugget utan jobbar istället. Jag hoppas det i alla fall, för nu e allt i alla fall bra :)

Ne dags å dra sig i kragen å hoppa ner i bingen, inte för att jag lär kunna sova men det gör inget för jag har studiedag imorgon :) Lär nog bli ganska mycket prat med Annelie innan vi somnar, som vanligt. Å nu har vi mer å prata om än någonsin ;)

Puss på er!

:P

Helgen har varit helt över förväntningarna. Det började i torsdags då jag, Annelie med familj åkte på kryssning. Kan bara säga en sak, den kryssningen va GRYM!!! Vill tillbaks, den va verkligen helt perfekt. I fredags va vi någolunda slitna men efter lite sömn hemma drog vi till Olearys å festade loss. Det var kul med tanke på att alla tjejorna nästan va där :) På lördagen var vi bara hemma hos Micke och tog några kalla, ganska lugnt men trevligt. Skönt att man ialla fall har en i de gänget som bryr sig. Det uppskattas!

Jag börjar verkligen inse hur mycket bättre jag mår nu och hur bra allt faktiskt kan va. Jag är inte fast i nått, jag gör vad jag vill, hur jag vill och när jag vill. Det e så jävla skönt att bara kunna tänka på mig själv och ingen annan. Så nu när jag och Annelie börjar komma tillbaks till hur allt faktiskt brukade vara så är jag inte längre säker på att jag vill släppa det. Å ju längre tiden går dessto mer börjar jag försvinna från det som en gång va. Visst de skulle kunna bli bättre än vad det va innan, men jag har svårt att tänka mig de då jag inte är säker på om du är redo att ändra dig och ge upp vissa saker som fått mig att rent ut sagt må skit. Eh, tar en dag i taget och lever i nuet. Oavsett vad som händer med allt så mår jag bra igen och det tänker jag fortsätta göra, de ska ingen ta ifrån mig. Thats it!

Nu måste jag sova, ska till plugget imorgon. Orkar inte, men har inget annat val. Puss på nosen! :)


This sucks!

Jag finner inga ord för hur dåligt jag mår just nu. Jag vet inte vad jag ska göra och jag börjar få riktig panik och ångest över detta. Allt suger, vet varken ut eller in. Jag vill bara dra härifrån och försvinna, glömma allt och gå vidare. Orkar inte med plugget, orkar inte bo hemma å de e knappt så jag orkar stiga upp ur sängen överhuvudtaget. Vill bara sova, sluta tänka och slippa att minnas. Låt mig få glömma allt som hänt den sista tiden, låt mig få må bra!Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se