Sega Fredag

  

Medan jag satt och väntade på att tiden skulle gå tidigare idag när jag jobbade passade jag på att skriva lite till bloggen. Just då satt jag på en bänk i Tessin parken å bara njöt, va verkligen super mysigt. Jag omringades av barn som lekte, människor som grillade och även folk som satt å fika på en uteservering. Kom å tänka på hur underbart det va när man va liten. Man hade inga större bekymmer och tryggheten fann man hos sina föräldrar som alltid fanns vid ens sida. Ens största bekymmer då va vell om man inte fick godis när man ville eller om man va tvungen att gå hem fast man helst ville stanna ute å leka. Det va härliga tider de, även fast man inte tänkte på de just då. Men men, nu anses man ialla fall vara vuxen, även fast jag inte alltid känner mig som det. Man måste bli mer självständig och ta mer ansvar. Snart börjar man vell förhoppningsvis leva sitt egna liv också, med egen lägenhet, jobb och räkningar att betala. Det skrämmer mig lite men samtidigt ser jag fram emot de.

Allt flyter på bra på jobbet, har lärt mig massa genvägar nu också så att de går mycket fortare att ta sig till folk. Men de e lite jobbigt då jag kommer fram för tidigt å måste sitta och vänta på att tiden ska gå. Får oftast sätta mig på en bänk, röka en cigg å bara tänka, skönt men jobbigt då de blir så ofta. Skönt ialla fall att sista dagen för den här veckan är över. Nu blir de bara till att ta de lugnt och på måndag bär det av till Gullholmen också, ska bli sjukt skönt att få komma bort från allt ett tag. Hoppas bara på att vädret blir bra, kul om vi kommer dit å de spöregnar hela veckan.

Hm... Tanken på att jag faktiskt egentligen skulle ha varit på kryssning nu gör mig ganska iriterrad. Orka sitta här helt seg, när jag vet att jag kunde ha varit på båten full och gla å bara haft de allmänt kul så som jag alltid har när jag åker på kryssningar. Har inte varit på någon sen i mars, de suger verkligen! Men men, får vell tänka positivt. Istället för att göra av med pengar så har jag tjänat pengar idag, sen hade de säkert bara varit jobbigt å åka på just den här kryssningen och till sist så kommer jag vara mycket fräshare och piggare imorgon på bröloppsfesten. Fast ändå så e de jääävligt iriterrande. Hade verkligen sett fram emot den, men men... De kommer flera "båtar", suck*

E sjukt trött nu, så ska ut med DIzzie på en snabbis och sen blir de till att gå och sova.

So long suckers!

Jobbar å sliter

Idag har jag jobbat, liksom igår. Från halv fem till tio på kvällen, inte många timmar men dock mycket att göra. Har insett hur bra jag faktiskt trivs där, alla kollegor är jätte trevliga och även de flesta gamlingar.
Det är verkligen mysigt att gå runt inne i stan när det är sånt här fint väder och man får vara med om de mest sjukaste grejerna, men dessa tänker jag inte gå in på just nu. 
Även fast de e många olika ställen att ta sig till, både med buss och långa promenader så klagar jag faktiskt inte. Menar, tjänar pengar plus att de blir bra med motion dessa dagar. Sen är det faktiskt inte så jätte ansträngande grejer jag behöver göra, där jag jobbade förra sommarn va de typ 100 ggr värre. Så ja e glad att jag fick de här jobbet, tack till Issa som tjatat på mig sen i vintras.
Måste bara påpeka att jag nog aldrig använt ett busskort så mycket som under de här senaste dagarna och inte heller rökt så mycket! Över ett pkt om dagen, helt sjukt. Men men, nånting måste man ju roa sig med under tiden man inte har något att göra.
Ska jobba kväll imorgon me, på samma schema. Sen blir det till å åka hem å natta kudden, kommer antagligen vara helt slut. Måste lämna in timrapporten imorgon också, ska packa ner den på en gång annars e risken STOR att glömmer den å de vore inte alls så kul.
På lördag blir det till att gå upp tidigt, för då ska jag och mamma åka å köpa tapeter till mitt rum. Ska göra de så fint där inne ;) Sen på kvällen ska jag på Tess och Pauls bröllopsfest, kommer bli grymt kul. Helt sjukt att ni blir man och hustru, är jätte glad för eran skull.
Sen på söndan då ska jag bara va bakis och sova hela dagen, längtar faktiskt lite dit. Känns som om det va länge sen som jag verkligen fick sova ut helt.

De får nog vara allt för idag, är verkligen jätte trött nu. Just de, vill bara passa på å säga att jag har världens gulligaste och bästa pappa. Haha, kul att du också börjat läsa min blogg :)

Go natt allihopa!


Låt mig bara få försvinna!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, har egentligen ingen lust å skriva överhuvudtaget. 
Har typ bara tagit de lugnt med Issa, insett ännu mer vilken hemsk människa jag e och försökt hålla tillbaks tårarna.
Har även försökt komma på vad jag ska göra med mitt liv, men utan resultat.
Just nu vill jag bara bort från allt, vill inte längre finnas kvar. Hatar verkligen mig själv just nu!

:/

Finner inga ord för hur dåligt jag mår just nu, inte heller för den smärta jag gett dig. Jag är ledsen och förvirrad. Jag vet inte själv vad det är, vet inte varför jag gjorde som jag gjorde. De jag vet är att jag va tvungen, att jag måste vara säker på hur jag vill ha det och på vad jag känner. Vill kunna ge dig en bättre förklaring, det är du värd. Men tyvärr så har jag ingen, det ända jag kan säga är att jag e dum i huvet och splittrad. Förlorad bland blandade känslor, utan att veta vad jag ska göra. De gör ont inom mig me och du kommer alltid betyda mycket för mig. Men de är inte rätt varken mot dig eller mig att fortsätta när ja känner som jag gör. Sen kanske de här blir mitt största misstag hitills, men de får jag ta i såna fall. Vill bara att du ska veta att jag inte ville att det skulle bli så här och att allt jag sagt innan har jag menat. Förlåt än en gång...

Vill ha imorgon nu!

Imorgon bär det av till Dalarna för att fira midsommar med pappa. Kommer bli grymt kul, en sån där riktig midsommar för en gångs skull. Med midsommarstång, god mat, aktiviteter och mycket dricka. Är en sådan annorlunda stämning när man firar med pappa, han engagerar sig verkligen i alla högtider och det blir alltid lika bra. Så imorn blir det först upp vid fem, sen till jobbet för att jobba första gången helt själv under en hel dag. Ska bli spännande å se hur det går, efter blir det hem å packa + duscha. Ska även hinna till Lidl med Mysan å handla groggvirke, sen drar vi - jag, Jim, Mysan, Steven, Sebbe och Dizzie. Vill åka nu! Ska bli kul å få umgås en hel helg med alla där uppe, har verkligen saknat dom. Är glad att allt blev bra tillslut, att ni blev vänner igen även om de nästan tog 2 år för er att inse vilken skit grej de va ni bråka om. Ni är trots allt min extra familj, jag älskar er och skulle inte för någonting i världen vilja förlora er igen.

Kollade på matchen nu, Sverige - Ryssland. Jävla skit match å Sverige spela verkligen sämst idag, blir så arg!

Ska ut me Dizzie nu å sen sova, kommer bli en låååång dag imorgon....


I've been searching for a reason
And I'm running out of time
I can feel that it's the season
It's time to make up my mind

And I can't really tell you what I'm gonna do
There are so many thoughts in my head
There are two roads to walk down and one road to choose
So I'm thinking over the things that you've said
Thinking it over...

Not everything is like it seems

Vem är det som avgör hur man ska leva sitt liv? Är det en själv eller andra i ens omgivning?
Är det så att man tar till sig sånt som andra säger utan att egentligen veta om det och är det så att alla som säger något har en betydelse i dina val? Så vem är den att bestämma  hur man ska göra, vad man ska tänka eller vad man ska känna?
Är det så att vi egentligen strävar efter hur det ska va, hur man ska leva för att vara lycklig? Finns det en riktlinje som vi följer utan att egentligen veta om det?
Varför inte bara kunna göra som man vill även fast det av andra anses vara fel? Vem har egentligen makten att kunna avgöra vad som är rätt och vad som är fel? Vem är den som kan bestämma att det får du göra och det får du inte göra?
Det är ju ditt liv, ska du då inte kunna få leva det som du vill? Leva på det sättet som är rätt för dig, som gör dig lycklig.
Man begår misstag, alla gör det. Men är det inte så att utan dessa misstag så har man inget att lära sig ifrån? Hur ska man kunna veta att det är ett misstag först man gjort det? Ibland kan även dessa misstag leda till något bättre, även om det inte verkar som det för tillfället.
Så vem är då den personen som har rätt till att döma? Den perfekta? Nej, för ingen är perfekt. Ingen människa kommer någonsin kunna bli perfekt. För perfektion är bara ett ord, ett ord som ingen kan leva upp till, ett ord som bara är.
Glatt på utsidan, men inuti - ja där är allt bara helt kaos. Hur många har inte känt så, hur många känner inte så? Varför ska det vara så svårt att se det, varför blundar alla för detta? Hur ska våran värld kunna förbättras om ingen vill se vad som verkligen pågår inom vissa människor?

Så vem ska man vända sig till för att få svar på ens innersta tankar - känslor.
Hur ska någon annan kunna ge dig svar på hur du känner när du själv inte ens har det svaret?
Ska man gå efter vad andra tycker att man ska göra, eller ska man gå sin egen väg? Det är svårt, särskilt när man inte vet vilken ens egna väg egentligen är.
Det sägs att man ska lyssna på sitt hjärta, men vad gör man när ens hjärta inte heller vet? Vad gör man då? Det finns det inte heller någon som har svar på. Ens inre kan ingen styra och svaren är något man måste hitta själv, men vad gör man om man inte har tid att vänta på dessa? Vad gör man om man kan förlora något som betyder väldigt mycket under tiden?
Vem har sagt att livet är lätt, att allting bara kommer flyta på, att man aldrig kommer hamna i motgångar?
Lev livet, gör misstag och lär utav dem.

Liten tankar bara. So long/ N.s

Some lose, some win.

Då bloggen har krånglat en aning så har det inte blivit mycket skrivande alls. Studenten va i alla fall grym (om man bortser från slutet av kvällen). De va kul att så många kunde komma och presenterna va jätte fina. Bilder kommer så småning om.

Vad har mer hänt då? Drack både i fredags och i lördags också, på fre vart de in till kungsan på reasturangernas dag och sedan till Karim och efter rudan. I lördags skulle ja till vh, men sedan till Vega istället. Hamnade dock i gropen med en massa småbarn så bestämde mig för att gå till Olearys med Issa istället.

Sen har jag bara tagit de lugnt, varit i Rudan å badat + solat och bara umgåts med vännerna. Igår va de dock match, 2-0 till Sverige, grymt! ;)

Idag blir det också bara till att ta de lugnt och gå och lägga sig i tid. Imorn blir det nämligen till å jobba, ska vara vid gärdet klockan 8.00. Ser faktiskt emot att få börja jobba och tjäna mina egna pengar. Måste hitta en lägenhet snart också, helst om typ en månad. Annars hamnar jag vell på gatan med Dizzie och Chilie, vilket inte känns så där jätte kul. Frågan e bara hur jag ska lyckas fixa nån? Aja, hoppas de löser sig på nått sätt i alla fall...

Ne nu ska jag hoppa in i duschen å ta ett varmt bad med bubblor å grejer, de e mys* :)


Varför ska allt va så komplicerat för? Känner mig en aning splittrad just nu...

Äntligen!

Studenten imorgon!!! Kommer bli så grymt kul, sjukt hur fort tiden har gått. Idag har ja städat å haft mig, nu ska ja bara fixa mig lite och sen bär det av till Mika å Nino. Där ska vi bara mysa ikväll å snacka en massa massa skit. Sen blir de upp tidigt imorgon för att fixa oss iordning å sen till Mikas pappa där vi ska ha champange frukost :) Sen blir de till skolan å ta kort och efter lite snack, mat och annat. Efter det springer vi ut!!! Klockan ett å jag behöver aldrig mer komma dit igen, lycka!

Efter allt blir de å åka bil me Conne å bara skrika och ha kul ;) Sen hem till min mottagning, shit fjärilar i magen!

Ne har inte tid å sitta här längre! Puss & Kram! ;)


It`s hard.

Ibland så snurrar bara allt i mitt huvud å ja vet inte vad ja ska göra...


Studenten snart, tack å lov för de i alla fall.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se