-

Hejsan!

Idag har jag en riktig sån här jobbig, trött och irriterande dag! En sån dag som man bara vill sova igenom så man kan glömma allt som är runt om en. 
 
" En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne, och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste de".

It`s time to move on.

- J, Jag kommer alltid ha dig och alla våra minnen tillsammans inristat i mitt hjärta, glöm aldrig det.

-

Hm, gjort i helgen då? I torsdags va vi ute på krogen vilket faktiskt va ganska kul :) Sen i Fredags va jag och Annelie först å lekte bartender, de va kul. Men jag drack nog mer än vad jag gjorde drinkar till andra, de va ännu roligare. Sen drog vi till Olearys å fortsatt med drickandet, efter det vart de till att efterfesta hemma hos Anders. I lördags va jag bara å kollade på film å tog de lugnt då jag faktiskt skulle praktisera dagen efter. Men min klocka ringde inte så jag vaknade en aning sent och var därför inte där. Men pratade med min handledare, hon sa att de e sånt som hände, hon e snäll hon :) Idag har jag också bara tagit de lugnt å kollat film.

Allting känns så bra just nu <3

pff

Känner mig ganska stressad och utbränd, har varit mycket på sista tiden - för mycke! Långa jobbga dagar, mycket stress och allt för lite sömn. Å nu praktik, orkar verkligen inte. Imorn ska jag upp fem för att hinna i tid, helt sjukt. Men som man säger: Välkommen ut i arbetslivet! Jag vill inte börja jobba sen, jag vill vara lite igen. Då slipper man alla problem å bekymmer. Men men, de e vell inte det lättaste att bli vuxen. Uscha, måste till banken imorgon också å så måste jag tvätta. Har verkligen jätte mycket att tvätta!

Eftersom min dag varit så otroligt jobbig så kostade jag på mig ett par nya jeans, två linnen och en klänning. Lite lycka måste man ju få. Blir bara orolig att jag kommer shoppa upp allt, just därför måste jag verkligen till banken imorn!

Imorgon kommer bror igen, de e bra för jag saknar honom. Inte för att de va särskilt länge sen han va här sist, men jag blir liksom van av att ha honom hemma. Så det ska bli kul :)

Nu tror jag nog att jag måste gå å lägga mig, ganska hundra på att jag somnar här annars.

Pussen!


Jag är trött, trött på allt runt omkring.

Idag kom pengarna jag väntat på från brottsoffermyndigheten, 21 000. Visst blev jag vell glad, men trots de så kommer ärren alltid sitta kvar inom mig. De kommer aldrig försvinna och jag hade hellre valt att aldrig behöva vara med om det som hände den kvällen, än dessa pengar. För oavsett vad så kommer jag aldrig glömma det som hände, minnena kommer alltid finnas inom mig och fortsätta plåga min själ.
 
Det ända jag vill är att få glömma, glömma allt från den kvällen och alla jobbiga dagar efter.  


Mer då? Jobbat och slitit som ett svin, har inte ens fattat att det är Fredag ida. Känner mig helt slut i kroppen och tom i huvudet. Vill bara sova, sova, sova. Men inte de. Ska upp åtta imorgon å sen blir de en hel dags arbetande igen och även i övermorgon. Ja skiter it, på måndag ska jag ialla fall sova bort hela dan!


De e nått speciellt, men det har det alltid varit...

Stressiga dag!

Hela den här dagen har varit sjuk stressig. Började med att jag försov mig till den viktigaste lektionen, därför va de bara upp, på med kläder och springa till bussen. När jag väl kommer dit blir det en utskällning från min lärare, inte nog med det så kom jag ifrån skolan mycket senare än jag räknat med. Så de va bara hem, sätta på sig arbetskläder och sminka sig lite fort. Sen vart de iväg till jobbet där jag fick ta över kassan på en gång. Det var hur mycket folk som helst, mest gammlingar då de e antikmässan nu. Inte nog me de så va dom flesta väldigt otrevliga. Fick gå hem runt sex, vilket var skönt de ialla fall. Sen vart de till å slappa framför tv:n me Annelie och nu sitter jag här. Helt slut i kroppen och tom i huvet känns det som.

Måste till veterinären med Dizzie imorn också, hennes ögon är helt svullna, röda och rinniga. Så jag hoppas verkligen att de har en tid efter ett så att mamma kan åka med henne. Annars måste jag ringa till jobbet och säga att jag kommer komma senare, vilket inte alls känns så lyckat då de räknat med mig. Men som sagt, Dizzie är viktigare och går före allt annat. Så är det bara!


Go natt!


confused

Ibland gör man saker, saker som man inte ångrar men ändå har svårt att handskas med. Situationer då man bara är i nuet och inte tänker på det som kan komma att hända efter. Då man börjar fråga sig om man har gjort rätta val? Skulle jag kanske ha följt mitt hjärta och inte lyssnat på det som stoppade mig, den känsla som fick mig att känna att jag inte var redo. Eller var det bäst att de vart så här?

Kryssningen var ialla fall grym, vill ha tillbaka den där perfekta kvällen. Vi festade i lördags också och igår, så nu är jag helt död. Imorn ska jag på gruppdiskussion å prata om blonderingsmedel. Kul? Inte speciellt men lättförtjänta pengar. Sen blir det till att jobba på mässan onsdag - söndag + att gå i plugget. Sen nästa vecka går jag ut på praktik i fyra veckor och inte ens påsklov får jag ha :/ Snart åker mamma och Jimmy också och jag får lite lugn och ro :P hehe.


Ska nog ta å gå till Issa nu å ta en te. Suss gott allihopa!


En sak till, vad hände med svaren?    
Som jag trodde så hade du vell inga å ge mig...


Mitt hjärta

Vill bara passa på att lägga upp en bild på den som betyder mest för mig <3


image12

Yes, hon är och förblir mitt allt.


Cinderella imorn, hell yeah!

Så blir de kryssning imorgon för att fira bror som fyllt 18, kommer bli grymt kul!

Några av de som följer me är bland annat.Bror & jag såklart!Min bästaste Mysan & StevoooMin älskade AnalieEn galen pappaEn alltför lättpåverkad mamma & Jimmy
Hm, vilka har vi mer? En bruuur vid namn Sämi med flickvännen Emelie, vi har även min käre storebror även han med flickvännen Malin, Stefan och Stefan, Pia och Marita, lillturken, Timmy, Jim och Jocke, någon Tobbe, Jari, Karim å så även Sussie å rubbet. Kommer bli sjukt roligt ialla fall, jag känner det på mig. Vill åka nu, men snart så. Skulle verkligen kunna bosätta mig på den där båten, see you tomorrow.

So long!

.

Lite uppdatering från helgen:


Fredag - Tog det relativt lugnt, på kvällen hamnade vi först hos Laban och sen hos Micke. Snacka om att de är ganska kul att vara nykter medan alla andra e as packade, någelunda jobbigt va de också. Gick hem runt ett, tvättade skor och sov.

Lördag - Vaknade av mig själv kvart över sju, gick upp å satte på kaffe. Efter det gick jag och rökte, in igen, väckte Annelie. Ännu mer kaffe och cigg. Sedan fixade vi i ordning oss och drog sen till Älvsjö. Möttes där av en tokig gubbe i cowboy hatt å helt ärligt trodde jag han skulle flyga på oss. Haha, sen vart de fort ner till mässan för att skriva in oss och hämta kläder. Efteråt gick vi alla nya runt inne på älvsjömässan å de som hade ansvar för oss släppte av oss lite här och där. Jag hamnade i en bar, skit kul va det :) I början var jag super nervös, men efter ett tag flöt allt på och det gick ganska bra. Han som jag jobbade me var skit schysst och hjälpte mig när de behövdes, så jag hade inte behövt vara så orolig som jag va innan. Slutade runt halv sju och sedan vart de hemmåt. Där vi fixade till oss och åt. Sen vart de hem till Issa på förkrök och efter till Olearys. Snacka om att de va drag där å snacka om att ja vart någelunda borta, haha. De vart även lite tjaffs och jag står fast vid att jag tycker att man inte gör så där, men men. Glömt å förlåtet... Sedan vart de en seg efterfest och därefter hem till Issa. Somnade dyngrak tio på söndagmorgonen. 

Söndag - vaknade runt halv fyra hemma hos Issa med huvudvärk och illamående. Fick alvedon och treo som jag sen spydde upp. Sedan vart de hem för att umgås med storebror, Malin, Marius å resten av familjen, de e verkligen jobbigt att vara social när man mår skit, men jag stod ut ;) haha, ne men de va trevligt.

Sen idag har jag bara tagit de lugnt å pluggat.

So long!Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se