-

Dagen har rullat på fort å ja e as trött, men hur mycket jag än försöker så kan jag inte sova. Så vart till å sätta sig här ett tag för att trötta ut ögonen lite mer. Längtar till imorgon, först blir de plugget - som ja dock kunde ha sluppit. Men men, sen blir de till Maicha som får köra hem mig då jag ska passa Marre tills mamma kommer hem. Ska träffa Emelie också som ska sova hos mig, sen när mamma kommit blir de till å fixa sig lite fort och efter det hem till Sofie. Där blir de dricka med tjejerna å sedan kommer det någon som ska visa upp lite roliga sexleksaker. Efter vet jag inte vad som händer, men kul blir det förhoppningsvis.

Längtar till på söndag också, då ska ja å mamma först till outleten i Barkarby å kolla efter en studentklänning + skor, hittar vi ingen där blir de in till stan. Sedan kommer pappa och Sebbe också, shit vad jag saknar dom två!


Natti Natti!----------------------------------------------------------------------------------------------------


I need a reason to keep on until the end, a reason to stop pretend.

All those things that I`ve been forced to go through al alone, has taken a part of my soul and now it´s gone.

I trie so hard to put those bad memories away, so I maybe can have the strange to handle them some day.

I have tried so hard to be the one I used to be, but when I`m alone I realize it isn´t me.


Möhippan och annat smått och gott från de senaste dagarna ;)

Då jag haft ganska mycket å göra så har jag inte hunnit skriva så mycket. I fredags vart de i alla fall lugnt, sov hemma hos Mysan å Steven eller a försökte i alla fall. Men med två unga katter som attackerar fötter, händer och hår mitt i natten så va de lite svårt.

Vaknade i alla fall runt sex på lördag morgonen och efter det vart de upp å fixa sig. Efter det kom Maria och Isabella dit å vi åt frukost. Sedan vart det först en tur för mig å Mysan till Vh för att lämna mer öl till Steven som skulle på svensexan och sen tillbaks igen, packa bilen och sen iväg tillbaks. Väl utanför Tess mötte vi alla andra tjejer som skulle va me. Sedan vart de upp till Tess för att klä ut henne riktigt rejält och dricka lite skumpa.& så här snygg vart hon ;)

Efter vart det till stationen för att ta oss till sumobrottningen, där Tess även fick gå omkring på tåget å sälja gossedjur + smutta lite från sin kateter :D

  

Tillslut anlände vi i alla fall till spånga, där vart de en snabbis på toaletten vid stationen och frågor efter vägen dit vi skulle. Väl i Spånga fick Tess dansa lite vals å langa fram några "fräckisar" för att tjäna ihop ännu mer pengar inför kvällen.Efter många om och men lyckades vi i alla fall hitta dit vi skulle. Först vart de till å sätta sig å snacka i ett mysigt litet rum med han som hade hand om det.

   

& sedan så började de roliga! Tess & Fille va först ut.

 

Sedan Jossan och LindaEfter Mysan och VickanNäst sist Annelie och Maria& sist var det Isabella och jag.

 

Såklart blev Tess vinaren (men med liiite fusk) :P Å efter blev de ett gruppkort på alla oss tillsammans :)Vi fick även pröva på en alltför annorlunda veriasion av fotboll som va as kul. Efter vart de till å dricka lite och sedan iväg mot tåget. På vägen dit hann Tess dra ett antal "fräckisar", sälja lite fler gossedjur och göra lite annat smått och gott. Vi hamnade även på två snubbars tomt där vi fick höra lite spelning på gitarr med sång, de va as gryma ;)

  

& ja vi tjejer hade faktiskt as kul :)
Sedan vart de en lång tågresa mot Vh igen, där vi lunchade med pizza å annat smått och gott. Efter det bar det av till Tess gård där Mysan och Maria började fixa med lekarna å ja vi resten däckade på gräsmattan i de fina vädret. En sån där "powernap" ;)

  

Efteråt blev det en massa roliga lekar och även tipsrunda - som jag faktiskt kom tredelad första plats på ;)

 

Efteråt måste ja ha glömt bort kameran då de inte finns några kort alls. Men vi gick i alla fall upp till Tess å duschade och fixade iordning oss. Ni kan ju tänka er att de tog tid då vi va så många, men de gick alldeles utmärkt och ja de va riktigt kul helt enkelt. En riktig sån där tjejkväll :P Efter vart det mat och ännu mera alkohol. Sedan bar det in mot söder där vi skulle möta upp killarna. Hittade en jätte mysig uteservering där vi satte oss å fortsatte dricka + väntade in grabsen. Korten därifrån vart dock inte så bra, men vi tar me dom ändå ;)

    

Efter ett tag kom killarna som först gick in på fel uteservering men sedan hittade oss och de gulliga brudparet fick äntligen träffas.Då de flesta va helt utslitna från dagen som gått så åkte många hem runt tolv - halv ett. De som blev kvar va jag, Annelie, Micke, Karim å Jari. Så vi drog först till slussen för att kolla nå hak, men hamnade sedan på Medusa där vi fortsatte me krökandet.

  
     

De va kul faktiskt och jag har faktiskt saknat den vänskap som vi har, de va länge sen sist om man säger så. Efter Medusa blev de hem till Jari på efterfest och sen ja då däckade jag på en gång.

Den lördagen va i alla fall guld värd och med så många minnen, as grym helt enkelt. Hoppas bara Tess tyckte de också, men de tror jag nog ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars har allt bara flytit på, har dock inte varit i skolan på ett tag. Men ska dit imorgon, då blir de cosmonova vilket jag inte riktigt vet om jag ser fram emot sådär jätte mycket. Men men... Sedan blir de hem å tvätta lite och efter det umgås me älsk när han kommer hem från jobbet.

Just de, ja å mitt hjärta ska åka till London! Kommer bli grymt kul, tack så mycket min finaste <333

Finns inte ord för hur mycket du betyder för mig!

Vill ha lör nu!

Hej hopp!

Imorgon smäller de, kommer bli så sjukt kul. Möhippa för Tess som gifter sig i juni. Gah, kommer verkligen bli en sjukt bra dag. Vill ha den nu - nu - nu!!!

Älskar verkligen de dagar som man planerat nå kul, som imorgon. Å att festa, bara leva livet å träffa nya spännande, roliga människor - me love! Kommer nog aldrig komma ifrån partylivet, de är ju en del av mitt liv, en del av mig. Kanske när ja e uppemot 30 men dit är de ju långt kvar, så nu e de nuet som gäller!

Å så en liten ego bild på moa ;)
image51

Bilder från möhippan kommer sen, Puss å kram!

* på otroligt bra humör just nu* ;)

Saknaden är stor!

De är verkligen sjukt hur mycket jag saknar hästarna och allt som har med det att göra. Särskilt nu till sommaren, de finns verkligen inte något bättre än att vakna upp, gå till stallet, fixa lite, rida upp på hästryggen från sommarhagen i bara grimma och grimmskaft, galloperandes med håret som flaxar i vinden, sen in, borsta, kratsa, på med tränset och ibland sadeln, sen ut, utan att veta vart man ska, bara iväg själv och med ens bästa vän, mot nya äventyr, utan att veta vad som kommer hända, hoppa över träd i skogen, komma till en stor äng och bara gallopera. Det är en sådan frihet, man liksom glömmer allt som är runt om en och är bara i nuet. Gud vad jag verkligen saknar det där, känns som en del av mig fattas. E över två år sen jag slutade rida och runt fyra som jag förlorade min egna lilla polle Rasmus. Saknar honom verkligen och alla andra hästar man haft å göra med under alla dessa år. De är många år, nästan hela mitt liv om jag ska va ärlig. Å nu e jag utan dom, panik! Funderar på att gå ner till stallet nån dag och kolla vilka som e kvar där. Kanske har Jörgen en häst jag kan börja rida på eller nån av de andra som fortfarande e där och som man känner. Ja, de ska jag göra. Jag ska göra allt för att få tillbaka den bit jag så otroligt mycke saknar. Utan den - känner jag mig inte hel. De som vet hur det är, vet hur jag känner. För er som inte förstår så föreställer er att någonting som betyder otroligt mycket för er försvinner - ja då vet ni hur jag känner.

image49

Rasmus, min finaste ängel som jag saknar nå oerhört mycket. Min första egna häst som jag alltid kommer ha i mitt hjärta. <3

image50

Tequila och jag en vårdag utanför Jörgens hus, på den tiden va det du och jag min ängel. Saknar dig och tanken på att du inte finns längre gör mig galen. Min speciella ängel, vi hade flera år tillsammans och aldrig kommer jag glömma dig <3

Bläää

Nu e de klart, inget jobb till fröken Nathalie Sjöbeck! I alla fall som det verkar nu, usch! Ingenting tycks gå min väg alls längre. Börjar få panik över mycket just nu, vet inte vad jag ska göra med nånting längre. Allt e bara så, jag vet inte riktigt - men annorlunda... Så snälla jobb dyk upp nu, klarar aldrig en sommar utan pengar!

Dags att fortsätta umgås med Mys å Annalie nu.

So long!


One more day to go!

En dag kvar, bara att stå ut! Måtte de gå bra imorgon på nationella! Å inte som idag, då jag och min ärta nino va de första två som lämnade salen efter idrotts provet. Feting IG där! Men helt ärligt så pallar ja inte bry mig...

Plugga, plugga, plugga!

Är så otroligt trött på allt pluggande så de finns inte, tre dagar kvar sen e de över. Det är verkligen så att all min tid går åt till den där *jävla* skolan, ska bli så otroligt skönt att få springa ut därifrån å aldrig mer komma tillbaka den femte *längtar*. Har i alla fall varit väldigt duktig idag å stor städat hela lägenheten, de behövdes verkligen efter helgens bravader om man säger så.

Annars har jag bara tagit de lugnt med Annelie och hon har även hjälpt mig lite med uppsatsen. Spank you!

Saknar pappa nå otroligt mycket och Sebban, även om de inte va så länge sen som han va här sist. Men pappa känns det som om de va evigheter sen jag träffade, hur ska jag klara mig sen när du åker iväg efter min födelsedag? Helt ovetande om vart du ska eller när du kommer hem, kommer ju dö av saknad och orolighet! Känns inte kul alls =/

Verkar inte heller som om det kommer lösa sig med sommarjobb för mig. För det första verkar jag va ute för sent och för det andra så verkar det inte finnas något som jag vill jobba me. Kul sommarn kommer bli utan ett enda öre, inte!

Ibland undrar jag om man kan vänja sig vid vissa saker eller om det alltid kommer fortsätta att kännas på ett speciellt sätt? Vad gör man när dessa situationer uppstår, hur hanterar man dom?

So long!

Jobbiga uppsats!

De e skumt, va ute å rökte för ett tag sen. Då va de i princip kolsvart ute, men nu när ja va ute så va de helt plötsligt ljust. Så vad gör jag egentligen uppe klockan fyra på morgonen? Jo har suttit sen 12 å skrivit en uppsats till religionen på 10 sidor. Helt sjukt vilken tid det har tagit, men nu e den klar i alla fall och jag är mer än nöjd. Hoppas bara min lärare blir det också...

Helgen har i alla fall varit bra. Har varit hemma hos mig å krökat sen i torsdags, i lördags va vi även på 20 års fest hemma hos Dessan. De va mys å träffa alla i de "gamla gänget " igen, va ett bra tag sen om man säger så.

E verkligen helt tom i huvudet nu, ska ut med Dizzie å sen blir det till å sova så jag kommer upp till plugget.

So long!

Boring rain!

            

Så har det börjat regna, igen. Blir man förvånad eller? Lite faktiskt om jag ska va ärlig, efter den här otroligt varma helgen så hade jag hoppats på att de skulle hålla i sig. Men icke sa nicke. Får försöka vara positiv ändå, menar efter regnet så kommer ju alltid solen fram igen. Frågan är bara när ?

Inte nog att de e trist väder så är det ännu tråkigare här i plugget. Nationella i Svenska om 25 minuter, inte ett dugg nervös. Känns inte som om jag orkar bry mig särskilt mycket och konstigt nog så är det oftast då det går som bäst. Har i alla fall gjort Nka provet vi hade imorse, vilket gick ganska bra. Har även fått betyget i Histora A nu, VG och i Etik - VG. Sen vart jag godkänd på kompleteringen jag gjorde i sjukvården, otroligt skönt. Sen har jag gjort klart mitt PM och även en bokrapport. Efter nationella blir de redovisning i "ismen", sen bokredovisning. Sen äntligen får jag sluta.
- N.S

Soon we will be free for life!

149419-43Så va det inte många skoldagar kvar tills vi äntligen får springa ut från skolan i våra fina kläder och kära studentmössor. De flesta i hopp om att aldrig mer behöva komma tillbaka och andra i saknad över att det är över. Jag kommer nog aldrig vara så lycklig som den dagen då jag vet att jag aldrig mer behöver sätta min fot där igen, men visst kommer jag sakna er i klassen och allt vi gjort tillsammans. De här tre åren har gått fort, kommer ihåg det som om det vore igår när jag började. Men nu så får vi börja leva i "vuxenvärlden", med jobb, räkningar, ansvar och allt vad det innebär. Det ska bli kul, även om det ibland skrämmer mig lite.
Kommer sakna er OP3 <3Faschion for me, love it!

Vill bara passa på att lägga ut en bild på den nya tatton jag gjorde i nacken, Japanska tecken som står för mitt stjärntecken - vågen.

  image41

Usch!

Vill bara säga att jag skrev en jätte fin dikt, men oj när ja skulle spara den så försvann den. Så just nu e jag väldigt iriterrad, jävla blogg.se!!!


Har i alla fall kommit fram till att nu blir de andra bullar gällande bloggen, mer bilder, mer fakta och mer av allt annat smått och gott!

Roligt me "katastrofen" ida ;)

Först och främst vill jag bara tilläga att jag och min kära vän Annelie har namsdag idag, så grattis till oss <3

Sen kan jag ju berätta att katastrofövningen vi hade i plugget idag va ganska rolig, man fick sig ett rejält skratt i alla fall. Agge och Naima va helt enkelt bäst, då dom sprang runt och bara gjorde "personalen" allmänt iriterrande. Länge sen jag skratta så mycket! Efter vart de prat, fika och massssa bullar *mums*

Sen bar de av till plugget för att hämta böcker. Har sjukt mycket å plugga just nu, har hunnit göra klart en sak i alla fall och de va kompliteringen till sjukvården. Nu har jag "bara" ett pm kvar å göra till nationella, plugga till Naturkunskapsprovet och fixa bokrecesionen. Stor suck åt de! Sen imorn blir de först prov i Nka, sen nationella i svenska, efter det redovisning i "ismen" och sedan en bokredovisning. Hoppas ja klarar allt!

Ne nu ska ja ta en paus å gå å möta Annelie, sen ska hon, jag, Adina och Denise ta en fika eller nått sånt. Puss och hej leverpastej!

Soft!

I torsdags va de Mysans studentskiva, den va grym! Började med att ja, Annelie, Jim, Sebbe, Timmy å Jonas va här hemma å drack. Efter när vi skulle in till stan och satt på tåget insåg jag att ja glömt mitt leg i min skinnjacka, så jävla typiskt! Så de va bara att hoppa av i handen å åka till jordbro för att hämta de. När vi väl kom dit va jag full och lite mindre glad, men de ändrades snabbt. Träffade många där som man inte sett på skit länge, de va kul :) När vi skulle hem va ja ganska packad å skulle promt sitta kvar utanför å vänta på Annelie som redan åkte några timmar innan. Hm, inte så mycket minne där men men. Efter vart de till å soooova!

image46 image47


I fredags vart de bara till å ta de lugnt, va först hemma hos Jim å grillade. Efter vart de ut å spela lite basket och sen film hemma hos Sami. En ganska mysig kväll :)

I lördags barde de av till Solna med bror, Jim och en Timmy som sedan bangade å åkte hem. Vi kom vell till Stefan runt sju, först vart de lite snabb käk å sen började drickandet. Fan jag som faktiskt skulle lyckas supa dig under bordet, men som du sa så lyckades jag göra de själv istället *suck*. Men de va kul där, med skratt, chockande miner, konstiga samtalsämnen och mycket dricka. Ska jag va ärlig så har jag faktiskt ingen aning om när vi gick å la oss, vaknade i alla fall runt tio tiden idag (söndag). Helt varm å sjukt törstig, sen har jag hållit mig vaken sen dess. Vi tog de lugnt ett tag, spela kort, prata och käka pizza. Efter gick vi på en promenad till en sjö eller liknande å skulle bada. Då de va ganska kallt och jag starkt funderade på att skita i de så vart jag i puttad av sebbe å jim, kul? Inte! Fick panik å trodde jag skulle få en hjärtattack, men överlevde. Efter det hoppade resten i en efter en, sen vart de hem till Stefan igen för att ta de lugnt. Åkte sedan till centralen med Sebbe som skulle upp till Dalarna igen, lämnade honom vid bussen å sen åkte ja å Jim hem. Så nu sitter man här å väntar på att Annelie ska komma. Måste prata lite med henne känner jag...

Ny tatto idag :)

Idag gick jag upp runt halv sju, fixade mig och åkte sen till skolan för att ha slöjd. Trodde jag ja! Men så va de inte, för den va inställd och de sa hon redan förra veckan att den skulle vara, sämst minne! Så där satt jag och Agge å väntade i onödan. Efter gick vi upp till hemvisten å pluggade, började med min uppsats om Vietnamkriget och gjorde klar hela. Hoppas den blir bara, vill så gärna ha ett VG i slutbetyg i historian. Efter gick jag till Maicha och vi åkte till nynäs där jag skulle tatuera mig klockan två. Tatuerarna där borta e ju störda, haha. Men roliga i alla fall. Det tog vell nästan två timmar sen va den klar och jag är mer än nöjd! Love it! Bild kommer senare. Efter det vart det hem ett tag och sen åkte jag och sebbe å träffade faster. Där planerade vi pappas 50 års dag och det vart mycket skratt. Efter vart de hem och sen ut för att köra basket, som vanligt. De e ganska mysigt att umgås så med alla, och socialt om inte annat.
Imorgon har jag i alla fall bara en lektion och börjar klockan tio över elva, skönt som fan. Efter det ska jag hem å plugga, ska även försöka städa mitt rumt. Behövs om man säger så. 
Just de! Min bästa vän aka. Analie ska börja blogga :) Fett kul! :P

so long suckers!

Dålig bloggare (?) :P

Okej, kan ju erkänna att jag inte är så värst duktig när det gäller de här med att blogga, men ska börja skärpa mig. Är ju trots allt så att tiden inte alltid räcker till och ibland önskar man att timmarna borde vara fler. I fredags va jag och Annelie först i Farsta och letade efter en studentklänning. Hittade jag nån? Nej, inte den här gången heller. Nu skiter jag i de under ett tag, åker in till stan i slutet av månaden istället. Hittar jag ingen då, so what! E så trött på att leta nu, så då får de bli min vita jag har som hänger i garderoben i såna fall. Life goes on! Dränkte i stället mina sorger genom att köpa en massa annat onödigt, så med hem kom en ny sminkväska - en sån där bra som man kan hänga upp, en locktång, ett par nya pumps och även lite nya underkläder. Gjorde av med 1100, något ja ångrar nu i efterhand då ja e helt pank! Annelie och jag åkte sedan hem till mig och fixade oss, lockade håret som tog runt två-tre timmar. Men resultatet vart bra. Efter det vart de hem till Denise där även Adina och Cornelia va. Det vart några cider och ett flertal shotar innan vi tog tåget in till stan. Efter att vi mött resten vart de en snabbis på toaletterna på t-centralen och sen blev de till att springa dit vi skulle. När vi kom till Sense (stället vi skulle in på) visade det sig att vi va sju minuter försenade så de vart till att pröjsa inträde ändå *suck*. Fast de va det värt, för jag hade sjukt kul å de va grymt roligt att bara gå ut vi tjejer. Kan ju säga att vi stod på dansgolvet hela natten, de va i alla fall guld värt! Vid stägning vart de donken och sen hem å sussa kudde me baby. Där fick ja även reda på lite tråkiga nyheter, men jag hoppas att de löser sig. FInns alltid här för dig <3

På lördagen vaknade jag nån gång på eftermiddagen å de vart till att beställa hem pizza. På kvällen gick vi ut å lirade basket, kul kul :) Sen ett bad för mig då ryggen gjorde nå fruktansvärt ont och för att ja höll på att frysa ihjäl. Efteråt gick jag hem till söt å kolla film, men somnade till efter ett litet tag. Så vi stängde av å sov i stället, mys! :)
Den va lite skum, men vi får ta å kolla klart nån annan dag. Måste ju veta slutet :P

Idag vaknade jag runt tre eller nått sånt, gick hem å sen vart de middag me mor, jimmy, sebbe, maicha, malin och marre. Efter det har jag bara tagit de lugnt, väntar på att bror ska komma hem nu och sen blir de förhoppningsvis basket. Ne nu ska jag sätta mig å kolla på sanningens ögonblick med Annelie.

So long!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se