20 år idag :)

20 år idag - Äntligen!

Nu kan jag gå på bolaget själv och slipper oroa mig för att inte hitta någon som kan köpa ut.
Jag kan välja och vraka mellan allt som finns och testa nytt.
Jag kan gå med alkohol ute utan att farbror blå kan ta den.

Tack till er alla som tagit er tid å ringt, sms:at eller mejlat. Det betyder!

Puss på er!Vad gör egentligen en blogg läsvärd?

Många inlägg har det blivit idag, men man måste väl ligga i när man missat så mycket. Sen har jag haft otroligt tråkigt idag så det bidrar också till att det blir mer bloggande. Ibland är det svårt, när man så gärna vill blogga men inte har någon aning om vad man ska skriva. Då blir det som nu, man skriver bara en massa skit. Utan att tänka så låter man bara fingrarna nudda tangenterna och skriva det som kommer ut. Dessa gånger går det ganska fort också, vilket gör att man blir klar snabbare och sedan sitter man där igen utan att ha något att göra. Det som är svårt också är att veta vad man egentligen ska blogga om, vad är det som folk gillar att läsa? Vad är det som gör att folk inte kan slita sig från att kika in på ens blogg för att titta om något nytt kommit in? Är det av ren nyfikenhet eller för att man faktiskt tycker att det man skriver är bra och läsvärt? Min blogg är ganska personlig, men det är så jag vill ha det. Inte för att jag går in på det mest privata men jag tycker om att skriva om vad som händer i mitt liv och man kan säga att bloggen hjälper en att få ut det man har inom sig. Jag har alltid tyckt om att skriva, kommer ihåg när jag va liten och hade dessa "dagböcker" som jag skrev i dagligen om det mesta. Även fast ingen annan läst dessa och inte heller kommer kunna då de faktiskt är kastade nu så hjälpte det faktiskt, speciellt om man mådde dåligt. Genom att skriva ner vissa saker så lättar även annat inom en, i alla fall för mig. Sen tror jag mycket har å göra med att det jag skriver är från mig och ingen annan. Som med bloggen, här är det jag som bestämmer, jag som styr. Ingen annan kan säga åt mig om vad jag ska skriva och inte, utan jag skriver det jag känner för. Mina åsikter och ingen annans, det känns faktiskt otroligt bra att kunna uttrycka sig själv hur man vill utan att någon annan ska bestämma över en. Här är det bara jag, 100 % Nathalie Linnea Sjöbeck och så kommer det förbli så länge som jag fortsätter med det här.
Nu börjar jag faktiskt bli ganska trött, så tänkte helt enkelt ta å hoppa i bingen som faktiskt är renbäddad nu också efter min kära städnojja som jag fick tidigare idag. Finns det något bättre än att få lägga sig i en renbäddad säng, lite frussen och trött? Mjo, om baby hade vart me ioförsig... Hur som helst så hoppas jag att ni får en bra nattsömn och inte somnar framför datorn när ni läser detta "hyper roliga" inlägg. En sak till: när jag vaknar upp imorgon, ja då är jag 20 - äntligen!

P&K

TRÅK!

Gud vad jag har tråkigt! Har gjort i princip allt för att fördriva tiden, men nu då? Vad gör man när man inte har något kvar att göra och inga vänner som vill umgås? Brukar alltid ha något att göra eller någon att umgås med, men nu e ja helt lonely. Det är i såna här lägen jag märker hur rastlös jag faktiskt e utav mig. Skulle ju kunna gå och sova, men är inte trött så därför droppar jag den tanken också. Sen är det lika bra att vara vaken så att man kanske kan lägga sig i tid ikväll eftersom jobbet kallar imorgon och jag måste upp halv sex. Nu bloggar jag iförsig, men efter det här då? Blir nog till att kolla på ytterligare ett avsnitt från One Tree Hill. Det är ju tur att serien är bra, men känns som om det finns viktigare saker att göra. Nu ska jag faktiskt va ärlig och säga att det är i såna här lägen som jag faktiskt saknar skolan och pluggandet. Jag vet, ni trodde aldrig att dom orden skulle komma ifrån mig. Men det är faktiskt sant, för ibland kunde det faktiskt vara riktigt roligt och tiden gick så mycket snabbare. Så fick jag önska skulle jag just nu ha en uppsats att skriva, för uppsatser va nog det jag gjorde bäst och även det som jag la ner mest tid på. Men nu är det ju tyvärr inte så, vilket jag ändå ska vara ganska glad över. ¨

Saknar Annelie, känns som om jag har så mycket att prata med henne om. Det är konstigt, för under de senaste veckorna har vi inte träffats mycket alls. Hon har haft sitt och jag mitt, känns konstigt att ens skriva så. För vi träffades alltid förut, varje dag och hela tiden. Nu är det inte alls lika mycket, knappt någonting alls känns det som. Har så mycket inom mig som legat där i flera veckor men inte fått komma ut, sånt som du annars skulle ha vetat på en gång. Inte för att de är nå speciellt så, men små grejer. Sånt som jag är van att du vet om... Skönt är det i alla fall å veta att jag alltid kommer ha dig vid min sida i vått och torrt. Å jag vet att det är mycket just nu, att vi håller på att bli vuxna och inte alls har samma tid som vi hade förut. Menar förutom allt runt omkring just nu har du pluggandet och jag jobbet.
Men ändå, saknar dig.... :/Älskar dig min ängel.

Städnojja!

Idag har jag varit hos ortopeden å pratat om ryggen. Det visade sig att min skolios inte alls va nå allvarlig och att den bara va krökt till 11 grader. Klumpen från magen släppte snabbt och jag kände även en otroligt lättnad över att slippa oroa mig för att det skulle va orsaken till att jag haft så ont i ryggen. Han sa även att det är ryggskottet som spökar och att det kan ta över tre månader innan smärtan försvinner helt. Så nu känns allt så mycket bättre på den fronten i alla fall.

Efter åkte jag hem och tog det lugnt ett tag, sedan fick jag städnojja. Började med rummet, efter gick jag igenom hela klädkammaren, rensade ut och fixade alla kläder iordning, så nu ser man i alla fall allt man har vilket gör det mycket lättare när man ska välja vad man ska ha på sig inför dagen. Efter städade jag balkongen och så har jag även tvättat fyra maskiner med tvätt. Nu när jag tänker efter så undrar jag hur jag ska få plats med alla dessa kläder sen imorgon när det har torkat. Min klädkammare är så gott som full nu och ändå har jag hur mycket som helst som ska in där. Får lösa det på något sätt, fast det lättaste hade ju varit om jag kunnat få en av garderoberna i hallen. Hm, får tänka ut nått.

 


Som sagt det är redan mycket där inne och sen ska även detta in, plus det andra som kommer när jag tvättat upp allt - ca fyra maskiner till :SFråga mig inte hur det ska gå. Men fyller ju år imorgon så kanske ska ta å lägga till en garderob i önskningslistan så där i sista sekunden (?) Fast de e klart, skulle ändå ha någon plats att ställa den på. Typiskt! Skönt det blir sen när man skaffar eget så småning om.

So long suckers!

-*LYCKA*

Lite om veckan som varit.

Jag vet, jag har varit sämst på att blogga under hela den här veckan. Har haft ganska mycket att göra om man säger så. Veckan har i alla fall flytit på bra, har varit hos baby då hans mamma va i Egyptien under en vecka. Men nu är jag hemma igen och snacka om att det kommer kännas tomt att sova själv i natt. Men de e vell bara att stå ut antar jag...

Lite om helgen då. I Fredags va jag först i stallet och red med Cornelia vilket va otroligt kul. Vart en tur till kalsvik och ängarna och självklart blev det en massa galopp också. Alltid lika kul!(Verona)

Efter vart det hem och sedan in i duschen på en gång. Efter va det bara till att börja fixa sig då mamma skulle dra iväg mig på något. Vad visste jag inte, men vi skulle fira min 20 års dag som är nu på tisdag. Sen kom min kära moster Maya hit och bjöd på rom och cola. Efter kom min morbror å körde oss till Globen. Där mötte vi upp Malin, hennes mamma Mimmi och hennes arbetskollega Jessica.(Malin, Mimmie & Mamma)

Sedan gick vi in till Globen och där va de "Ladys night". Där Martin Stenmark, Peter Stormare och Henrik Hjält skulle ha en show. I början visste jag inte riktigt vad jag tyckte om det hela, men det ändrades snabbt. När vi kom in bjöds det på champange i stora mängder ( i alla fall för mig, Maya och Malin som gick och hämtade flaskor hela tiden).(Som sagt, mycket skumpa fanns det)

Efter blev det till att mingla runt lite och bara umgås!(Jag, Maya, Malin, Mimmi & Jessica)(Jag, Mamma, Malin, Mimmi & Jessica)(Jag & Malin)

Showen va faktiskt mycket bättre än vad jag trott och kvällen blev faktiskt riktigt lyckad. Efter allt va slut kom Peter å hämtade oss och jag drog till Station. Där mötte jag upp baby, drack lite och sedan åkte vi hem till honom.(Min bästa!)

På lördagen va jag hemma hos Cornelia som fyllde 20 år. Där vart det mat och dryck plus trevligt sällskap. Efter åkte jag, Conne, Agge, Annelie, Dessan, Annie och Micke till Cafe Oprah för att fortsätta med festandet. Va dock ganska trött, lite full osv så jag och Agge åkte hem tidigare. Baby och Addis kom å hämtade oss, vilket va skönt då vi slapp den där otroligt "trevliga" bussturen mitt i natten. Så först lämnade vi av Agge, sedan plockade vi upp Miro och efter åkte vi förbi Vega Baren. Där köpte lite mat och sedan vart det hem till baby. Åt och efter la vi oss, däckade nästan på en gång -kan ju säga att jag sov bra den natten.

Sen idag har jag bara varit med baby å tagit de lugnt. De e mys!


(Allt känns så rätt med dig älskling)

En del av mitt liv har äntligen kommit tillbaka <3

Allt går så otroligt bra just nu, har bara ett ord för hur jag känner just nu: LYCKA!

Helgen har varit bra och ganska lugn, fast det har vell blivit några groggar hit och dit. Har varit mycket med baby som vanligt, är glad som har dig! Sen har jag faktiskt varit i stallet idag med Cornelia. Vart förvånad över hur glada alla va över att se oss igen och att vi "kommit tillbaka". Fast det är klart, va liksom tre år sen vi va där sist. Har i alla fall börjat rida en häst vid namn Verona men som kallas för "mormor", haha. Hon va i alla fall super mysig, så där cool å bara lunka på typ. Tills vi kom ut till ängarna, där blev det en jädrans fart på henne. Å vi körde gallop i full fart, snacka om frihet! Gah, nu förstår jag verkligen inte hur jag kunde sluta. Vad tänkte jag på? Hästarna har ju varit en del av mig i hela mitt liv och det gör det så svårt för mig att förstå hur jag kunde ge upp allt det och ännu mer efter idag. För det finns nog inget bättre, inget härligare och ingen annan känsla som får mig att känna det jag känner just nu. Bara det att få känna lukten från hästarna, känna deras päls genom ens hand, höra dem frusta - ja, det slår allt! Är otroligt glad över att vara tillbaka och ännu mer över att jag nu har en häst som jag i princip kan få rida när jag vill. Det känns underbart! Så imorgon kommer jag säkert ha en fruktansvärd träningsvärk, men det är det värt - garanterat! Kommer lägga in en bild så småning om på Verona och sedan från helgen. Just nu hinner jag tyvärr inte då jag ska hoppa in i duschen och sedan iväg till Mario.

So long suckers!
(En bild på mig & Tequila för några år sedan)

Firmafesten

Oj så bakis jag är idag, va länge sen det va så här tungt. Gårdagen var ialla fall bra, fast maten måste jag få klaga på. Började i alla fall på kontoret vid halv sju med cheferna. Där bjöds det på tilltugg, vin och champange. I början va vi vell runt tio men sen ploppa det bara in mer och mer folk och tillslut va vi vell en 30 - 40 st där inne. Helt fullproppat, tyckte verkligen synd om de som skulle jobba kväll. Efter bar det av till Saluhallen på Östermalmstorg, där bjods det på skaldjursbuffe. Det jag fick i mig va lite av någon soppa som inte va nå god alls, lite lax och skagenröra. För de andra åt jag inte... Man kan vell säga att jag körde på drickat istället. Vart ännu mer vin och sedan öl (något som va efterlängtat efter allt vindrickande). Sedan vart de en massa tal, nästan för många om man säger så. Folk vart fulla, något som va ganska kul att se (särskilt va det gäller cheferna). Allt tog vell slut vid elva och eftersom de flesta skulle jobba idag så va det ingen som ville fortsätta vidare. Så jag åkte till söder å mötte upp Annelie, Emilia och Alex. Efter vart det hem till Alex för mig och Annelie och hemgång för Emilia som ville sova. Vi fortsatte med drickandet och kom vell hem runt fem på morgonen. Va verkligen som en zombi då, men det är inte så konstigt när man har varit vaken i över ett helt dygn, knappt ätit något och druckit sen sex på kvällen. Somnade på en gång, med kläder och allt på. Sen vaknade jag runt tre tiden och sen dess har jag bara legat framför tvn å glott.

 

(Så här såg vi ut igår)

 

(Issa & Lotta + Issa & jag på kontoret) 

   (Ja vi va ju nästan 80 pers på reasturangen, så de va lite svårt att få med alla)(Här mötte jag upp Alex, Annelie och Emilia)(Å stackarna fick stå ut med dyngraka mig)

 

(Annelie & Alex hade mys hemma hos honom)

So long suckers. P&K

Långledig nu.

Wohoo, sista dagen på jobbet för den här veckan. Känns nästan som om det är fredag, haha. E super gla och faktiskt ganska pigg även fast jag gick upp halv fem imorse. Idag e de firma fest med jobbet också, kommer bli grymt. Först ska vi till kontoret å möta upp några och efter blir det till Östermalmshallen där vi ska få mat och dricka! ;) Vi kommer bli runt 70 st som ska dit, helt sjukt hur många det är.

Igår vart de inget bloggande, det hanns helt enkelt inte med. Va me baby på kvällen och det slutade med att vi båda somnade i min säng med kläder och allt på efter att ha legat å snackat ett tag. Vaknade tjugo i fyra på morgonen med värsta paniken, trodde verkligen att jag hade försovit mig. Men som tur va det ju inte så, därför ställde jag klockan och sov vidare i ytterligare en timma typ.

Så idag lär det inte bli något mer bloggande, eller kanske när jag kommer hem (om jag orkar). Men ska ta med cameran å ta massa kort. Så kommer nog förhoppningsvis några upp imorgon.

Dags att ta en kaffe och cigg nu, sen blir det in i duschen och så småning om till att fixa iordning sig.

P&K

Two more days...

Vet att mina inlägg på sista tiden har varit ganska korta och inte alls så "fylliga" som de brukar vara. Men har verkligen haft fullt upp... Idag har jag jobbat hela dagen och stressat ihjäl mig. Hade nog feber tidigare också, för det kändes i alla fall så. As jobbigt, men jag klarade igenom den här arbetsdagen också. Imorgon börjar jag dock halv sju, vilket resulterar i att jag måste gå upp kvart i fem *suck*. Men nu är det bara två dagar kvar, sen blir det lite ledighet. Å så e de ju firmafest på torsdag också, de kommer bli nice som fan!

Efter jobbet var de egentligen meningen att jag skulle till storebror för att hälsa på dom och syster med dotter som kommit ner till Sthlm. Men va så slut att jag helt enkelt inte orkade, så ska ta mig dit imorgon istället. Annelie och Cornelia kom hit på en fika på eftermiddagen och va här ett tag. Snackade massa skit och kollade på gamla kort. De va kul att träffas, kändes som om de va allt för länge sen sist. Sen har jag spenderat kvällen med baby som vanligt <3

Time to sleep. P&K.

Trötta jag.

Så sjukt jävla slut idag, har varit en lång dag på jobbet om man säger så. Va me älskling nyss, men sen skulle han iväg lite fort :/ Men snart kommer han igen och då har han förhoppningsvis med sig en Calippo till mig :) Min bästa!

Vi håller på å försöka sluta röka också, får vell se hur det går. Den här dagen har i alla fall varit ett helvete, men den blir bra så fort du är i närheten. De e sjukt hur mkt du betyder för mig baby!

Personalfest på Torsdag också, det kommer bli nice. Sen i helgen, ja då blir det nog bara till att ta det lugnt tror jag. Fast det är klart, det blir ju aldrig som man tänkt sig.

Ne nu ska ja slänga mig framför tv:n så länge....

P&K

.

Helgen har varit bra, har bara varit hemma hos mig å krökat lite. Har spenderat mycket tid med baby också, han är bäst! :) Nu måste jag sova, ska upp om några timmar. Go natt!

P&K

What?

Sitter här hemma å krökar me mamma, Jimmy, Mario och Kent. Börjar bli full :S Å mamma pratar me Kent och Jimmy me Mario och här sitter jag lonely å bloggar, man ba va? Ne nu ska jag typ fundera på att gå till Micke å kröka istället för de här funkar ju inte. Fast de e ju klart, måste ju va me baby :)

Ciao

Fredagar = Shopping, krök & en hel helg av ledighet!

Just nu sitter jag ute på balkongen med en varm kopp te, en mysig kofta och datan såklart. Det kan behövas en stunds avkoppling efter en stressig dag på jobbet. Har verkligen varit mycke att komma ihåg idag, men dagen har gått på fort och allt har gått som förväntat. Så är det Fredag idag också, kan det bli bättre? Jo det kan den föresten, för idag ska jag kröka å träffa baby :) Gick upp fem imorse och mötte Issa halv utanför mig, sedan vart det iväg till jobbet där vi två skulle ha en dubbelbemaning. När jag va klar med alla på morgonen unnade jag mig lite massage i våran massagestol på jobbet. Skulle verkligen inte klaga om jag hade en sån hemma, men de skulle säkert mina vänner då jag skulle spendera en stor tid i den. Haha. Efter lunchen blev det faktiskt till Åhlens där jag skulle köpa en hudcreme åt en tant och tror ni att jag kunde hålla mig från att kolla in lite kläder? Nej, inte alls. Så in flög jag i en provhytt med hur mycket som helst och jag som aldrig köpt ett ändå klädesplagg på Åhlens. Men men, hittade ialla fall en jätte ball topp och en stickad kofta. 

Toppen är dock mycket snyggare på än när den hänger så här, har jag den ikväll kommer en bild imorgon :) Koftan är i alla fall super mysig och passar väldigt bra nu när hösten har kommit.


Vet att jag egentligen inte har råd att köpa en massa onödigt, så som kläder tex. som jag har en hel klädkammare full av. Men jag ÄLSKAR verkligen att shoppa, det är bland det bästa som finns.

Efter att jag jobbat klart följde jag med Issa då hon skulle till sin sista vårdtagare för dagen, ute vid kunsträdgården. Medans hon va inne och jobbade stod jag ute och njöt av solen som sken så glatt.

 

Våran vackra huvudstad.

 


Efter blev det till tåget för att åka hem och ja nu sitter jag här. Ska städa rummet nu och efter blir det till å ta en dusch. Sedan ska Annelie komma på en fika och efter blir de förhoppningsvis kröka som gäller!

P&K

Härliga kvällspromenader.

Kom nyss hem efter att ha varit ute ett bra tag å gått med Annelie och Emilia. Det va meningen att vi skulle gå runt jordbro, men kom till centrum, stationen å runt södra jordbrovägen (vid lill ica). Sedan kom Anders (ANITA) ner och tog några cigg med oss. Satt där ett tag, sen gick Anders hem, Annelie och Emilia mot villorna och jag hemmåt. Mörkt va det och konstiga människor, men jag är glad att jag har Dizzie som skyddar mig. Känner mig i alla fall tryggare med henne vid min sida. Hon är verkligen min bästa vän och mitt allt, finns alltid där när jag behöver henne.
Har inte träffat baby nått idag heller, that sucks :/ Men imorgon så... Då blir de förhoppningsvis till att kröka också, jag ska i alla fall göra det. Sen skiter jag i om det blir för mig själv eller inte. För imorgon ska jag bli så dyng så jag inte vet vad jag heter, ne kanske inte så. Men lite i alla fall, har förtjänat det efter den här hektiska veckan på jobbet.
Borde egentligen sova just nu, hade ställt in mig på att gå och lägga mig vid tio tiden. Men som vanligt så blir ingenting som man tänkt sig. Ska upp kvart i fem imorgon bitti å sen blir de till å jobba hela dagen. Har i alla fall slutat planera saker, tar dagen som den kommer. För jag om någon vet att planerar man något och verkligen ser fram emot det, ja då skiter sig allt ändå. Så är det alltid, något som jag borde ha lärt mig för länge sen.
Längtar till imorgon, då jobbet är över och man kan se fram emot en hel helgs ledighet. Det är längtan efter helgerna som får en att överleva vardagarnas stress och tidiga mornar. Ne, nu blir det en snabbdusch och sen till att sova.

P&K

Allt jobb förstör för mig & min blogg!

Fyndig rubrik, eller inte. Men det är i alla fall sant. Ju mer jag jobbar, dessto mindre bloggande blir det. Så till alla läsare, sorry för det. Men man måste ju jobba. Hur som helst, idag har jag jobbat och slitit som fan, inte vart det bättre av att jag knappt sovit någonting och fick kämpa för att hålla ögonlocken öppna. Men men, förutom det flöt dagen på bra och jag unnade mig en halvtimmas massage i våran extremt sköna massagestol på jobbet. Hade helst velat ligga kvar där i några timmar till, men inte det inte. För jag hade lovat Issa å hjälpa henne med en handling, så de va bara till att kämpa sig till fältöversten där vi skulle handla massa mat åt ett par.

Det är ganska skrattretande att jobba där jag jobbar (inne på östermalm), med tanke på att de flesta där är snobbiga och överklass människor. De springer runt där med sina dyra märkeskläder och är fixade från topp till tå som om de va på väg till nobelmiddagen. För att inte tala om alla kostymnissar, överallt ser man dessa människor som ser ut som om de e viktigast i världen. Å där kommer jag, oftast med en toffs mitt på huvudet, mjukisbyxor, en tjocktröja och stressad så det skriker om det. Visst ibland kan även jag fixa till mig lite och bära en aning snyggare kläder när jag jobbar, men ändå känns det ganska onödigt. Menar de blir ju ändå skitiga och eftersom man springer runt så mycket så känner man sig ändå inte tillräckligt fräsch för att bära sånt. Ett jobb är ett jobb och då ska man klä sig bekvämt. Det tycker ialla fall både jag, Issa och även resten av våra kollegor. Så sluta tänka på vad andra tycker att man ska ha på sig och börja klä er hur ni vill!

Jag och Issa fick höra att vi är typiska "Jordbrobarn" från ena chefen idag också som faktiskt bor i Skogås. Både han och min andra chef tyckte att vi hade en "väldig attityd" mot varandra å sen att vi va "typiska jordbrobarn" pga det. Man ba va? Men vi skrattade bara åt det, fast ändå undrar jag vad de menade. Tycker de att vi e dryga, kaxiga förortsungar som alla andra snobbar där inne i stan eller va det bara ett skämt? :S Hur som helst, får nog sluta å tänka på det. För annars tycker jag faktiskt väldigt mycket om mina chefer.

Det är ganska jobbigt att försöka blogga här hemma vid den här tiden, vanligast brukar jag göra det när ingen är hemma och annars i min ensamhet inne i mitt rum. Men nu har jag Annelie här som babblar i 180 om allt och ingenting och även en mamma som alltid när jag inte har lust att prata ska börja snacka på som fan. Det är så typiskt, kan man inte bara få lite lugn och ro i 10 minuter? Sen efter det, när jag skrivit klart. Ja då kan jag prata ihjäl mig med er, något som jag annars faktiskt tycker väldigt mycket om. Ge mig bara dom här 10 minutrarna.

Det är sjukt hur jag verkligen skulle kunna somna mitt framför datorn nu när jag skriver, får kämpa för att hålla ögonlocken öppna. Känner mig som när jag va liten och man verkligen ville vara vaken för att man inte ville missa något. Men sen tog tröttheten över och man somnade utan att ens märka av det. Så blev det på tåget idag när jag satt å skulle skicka ett sms till Annelie. Somnade mitt i skrivandet, vart vet jag inte. Vaknade i alla fall upp mellan handen och jordbro som tur va, med en telefon i handen och ett halvt sms. Är bara glad över att jag vaknade utan att ha hamnat i Vh och att ingen tog min telefon ur handen på mig.

Ne nu ska jag va lite social med min P2 som helt enkelt saknar sin P1. So long!

P&K

Jobba e faktiskt kul om man är på rätt arbetsplats.

Även idag har jag jobbat, något jag gjort hela veckan. Det är sjukt hur mycket jag verkligen trivs på min arbetsplats och ju mer jag är där dessto mer vill jag bara jobba. Så ser faktiskt fram emot morgondagen på jobbet, något jag nog aldrig gjort på samma sätt för de andra jobb jag haft.

Efter jobbet va jag på ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller. Sen åkte Mysan och jag hem till mig och tog en kaffe. Det va meningen att jag skulle träffa Annelie och Cornelia också, men de va lite sega och när de väl ringde va jag redan på väg hem till baby. Vi kolla på tv och bara myste hela kvällen, me like...

Ne nu MÅSTE jag sova, klockan e på tok för mycket. Go natt mina söta läsare, hoppas ni får en bra Torsdag!

P&K


Mitt liv, mina ord.

Idag när jag var på väg hem med tåget kom jag att tänka på en grej. Jag startade min blogg år 2006, vilket är ett bra tag sen. Men jag har aldrig funnit mig själv i att skriva om mig. Visserligen har jag skrivit ganska mycket om mig och mina vänner, men aldrig om mig som den jag är eller vad jag gör eller hur jag lever. Har inte gett någon såndär riktigt "presentation" av mig själv i helhet. Att den tanken inte slagit mig först nu tycker jag e ganska konstigt, hur kan man glömma något sådant? För de flesta är det något de skriver om i första inlägget, men men bättre sent än aldrig.

Är född den 30 september år 1988, vilket innebär att jag om 21 dagar blir hela 20 år och äntligen får börja gå på systemet. Som liten har jag inte så mycket minnen, men tror inte att någon egentligen har de från de första levnadsåren. Hur som helst så kan man nog kalla mig för ett "otursbarn", något som jag vet att många i min omkrets gör. Var redan i tidig ålder ett sk. "öronbarn". Därför gjordes två operationer där de sätte in rör i öronen, under ena operationen tog de även bort mina polyper. Detta ledde till att något blev fel och att jag inte slutade blöda. Jag fick därför ligga med respirator och de tror även att jag har en mild grad av den sk. "blödarsjukan". Inget mer än det bara att man blöder lite mer än andra om man t.ex. får ett sår osv.
Jag växte upp med skilda föräldrar och med två bröder. Min storebror Michell och min lillebror Sebastian. Har bott lite fram och tillbaka hos både pappa och mamma under mina år, men nu är jag bosatt hos mamma på heltid (även om jag helst av allt skulle vilja ha eget). Just nu bor vi i en förort söder om Stockholm i en lägenhet som vi bott i hela 11 år nu. Jag trivs ganska bra här med vänner, jobb osv och skulle inte för något i världen vilja lämna Stockholm. Pappa bor sen några år tillbaka i Dalarna med Suzz (hans sambo). Vi brukar åka upp dit och hälsa på ibland, kanske inte så ofta som man skulle önska. Allt är så lugnt där uppe (a eller kanske inte, men men). Hur som helst så kan man koppla av där på ett helt annat sätt än vad man kan här nere, man kommer liksom bort från Sthlms häkt och stress. Ja det är helt enkelt super mysigt där uppe.
Har varit in och ut på sjukhus genom åren, inte för att jag har några allvarliga sjukdomar eller så. Utan det är mest för annat som alltid lyckas ploppa upp hos mig.

Här e några av dessa:

- Har haft problem med knät och gjort en titthålsoperation, där visade det sig att mina ledband är utslitna och nära på att gå av helt. Man kan dock inte göra någonting åt detta först de gått av. Konstigt eller hur? Så jag ska liksom gå och vänta tills de går av för att få någonting gjort av det, så länge får jag helt enkelt stå ut med smärtan när jag överansträngt benet.

- Jag ramlade av en häst och bröt tummen, vilket ledde till gips i några veckors tid och nu en tumme som är något "svullnare" än min andra.

- Jag opererade min fot då jag fått något som heter "Halgus Valgus", vilket innebär att knölen precis under stortån på utsidan blir större än vad den ska vara och man får en otrolig smärta. Det leder även till svårigheter när det gäller att hitta skor. Operationen gick bra, men konsekventerna av den vart först ett stort fett bandage på hela foten i bra många veckor och ett otroligt fullt ärr, sen tog de inte bort allt heller.

- Under flera års tid hade jag ständigt halsfluss med hög feber, vilket tillslut ledde till att jag fick operera bort halsmandlarna. Detta va den senaste operationen jag gjorde och gjordes för ungefär ett år sen. Man kan vell inte direkt kalla den operationen för lyckad när den precis gjorts. För även där slutade jag inte blöda och fick ligga på uppvaket bra många fler timmar än beräknat. Operationen skulle egentligen bara varit en dagsoperation (du kommer på morgonen och åker hem på eftermiddagen). Men nej, pga att jag inte slutade blöda så fick jag stanna kvar där över natten. Helt ensam också, något som inte alls var någo kul. Men tänker jag på hur det är nu så är jag glad över att jag gjorde den, för sen dess har jag inte haft ont i halsen överhuvudtaget.

- Under det här året har jag haft problem med ryggen, först trodde de att det var Ischias, sen att mina muskler var för överansträngda och sist att jag fått ryggskott. Men genom en röntgen så visade det sig att jag fått skolios, något som jag aldrig haft en tanke på att det kunnat vara innan. Men men, väntar nu på en tid hos en ortoped som ska göra en utredning för om det är detta som bland annat ligger bakom min ryggvärk.

Sen har jag varit med om annat också, bland annat ett våltäksförsök, några brustna förhållanden, släktingar som gått bort mm. Dessa är i alla fall något som jag inte kommer gå in något mer på, då de smärtar att prata om.
Vissa tycker att jag är stark som fortfarande står och lever livet till max efter allt jag varit med om. Men jag gör bara som ni andra, kämpar på för varje dag som kommer och strävar efter att få leva ett så bra liv som möjligt.

Mer då? Just det, mina favoriter får jag inte glömma! Så vilka är dessa? Jo min älskade hund Dizzie och min katt Chilie. Dizzie är en rottweiler tik med ca 8 % doberman i, hon är 6 år nu, har ett underbart psyke och är en mycket bra vän. De flesta som träffar henne kan inte låta bli att bli småkära i charmtrollet, för är det något hon har så är det charm och utstrålning. Sen har vi Chilie, han är av rasen Norsk Skogskatt och svart med grått i pälsen. Han är fem år och världens sötaste lilla "tusse". Han är också väldigt bra på att charma, då han alltid ska vara med hela tiden och helst av allt ligger i någons famn och blir klappad. Men pga. hans långa päls som också hårar ganska mycket så är det något som inte många uppskattar. Men hur som helst så kan de flesta inte hjälpa att få en lite förälskelse i denna underbara katt.
Mina djur är inte bara två djur, utan de är en del av min familj och som mina bebisar. Jag älskar dom av hela mitt hjärta och skulle inte för något i världen vilja förlora dom. De är helt enkelt en del av mig och en del av mitt liv.

Har alltid tyckt väldigt mycket om djur och har alltid haft djur omkring mig. Har även ridit i nästan hela mitt liv och för några år sen va hästarna mitt liv. Det var min passion och jag var ständigt i stallet. Dessa tider va underbara och jag saknar dom nå otroligt mycket. Finns verkligen inget härligare än att gallopera på en stor äng en vacker sommardag, man känner sig så fri på något sätt. Det är nu över tre år sen jag slutade med hästarna, det var ett stort och tungt beslut. Men efter att jag förlorade min Rasmus så kändes det inte likadant längre och saknaden tog över. Hade också fullt upp med plugget och hann inte riktigt med allt annat runt om. Men minnena från den tiden kommer alltid finnas i mitt minne och jag hoppas att jag någon gång i framtiden kan få vara med om de igen. Fast då med mina egna hästar och min egna gård. (Vem har sagt att det är fel att drömma och hoppas?)

Japp så har man gått i skolan i största delen av sitt liv också och jag tog faktiskt studenten nu i juni som va. En av de bästa dagarna i mitt liv... När jag va liten var det en självklarhet med vad jag ville bli när jag växte upp - vetrinär! Men så vart det ju dock inte utan saker och ting ändras. Jag tog ett sabbatsår efter nian och va ute å jobbade istället. Efter vart det till att börja plugga igen. Började på Fredrika Bremers Gymnasium inriktning omvårdnad. Just då hade jag inte så mycket erfarenhet alls av det yrket och va i början inte så intresserad heller. Började mest där för att jag inte kom in på barnskötarutbildningen och för att jag vid den tiden ville arbeta som ambulansförare. Kämpade igenom dessa tre år med både för och motgångar, men tillslut va allting klart och studenten kom. Gick ut med hyfsade betyg och med en utbildning som USKA (Undersköterska). Det kändes faktiskt bra måste jag säga och det gör det fortfarande. Jag är utbildad och har en säkerhet för framtiden (även om det kanske inte är det här jag vill jobba med i resten av mitt liv). Planerna för att bli ambulansförare sprack ganska hårt då jag insåg vilket psyke man måste ha för det jobbet, visst jag tvivlar inte på att jag skulle klara det men jag är inte säker på att jag vill utsätta mig själv för det. Sen att jag inte orkar plugga vidare har också en stor del att göra med det hela och att lönen är sämst. Nu arbetar jag i alla fall som USKA inom hemtjänsten inne på Östermalm. Det är ett privatföretag jag jobbar för vilket också innebär bättre betalt. Jobbet är i för sig ganska jobbigt ibland men ändå väldigt stimulerande. Jag tycker om det jag gör och även de jag arbetar med, både personal och patienter (oftast i alla fall). Just nu arbetar jag bara halvtid pga. ryggen, men det är i alla fall nått.

Har hur mycket som helst att skriva om vad det gäller mig och mitt liv, men känner att fingrarna börjar domna en aning och ögonen börjar gå i kors. Har trots allt bara sovit en och en halv timma i natt och sedan jobbat på det. Så nu blir det ett tags vila och sedan får man se vad som händer, men det blir säkert en fika med Annelie.

P&K

Livet i sig.

Det finns sånt som man aldrig kommer kunna glömma, sånt som man alltid kommer minnas. Både bra och dåliga saker som man varit med om i sitt liv. Hur mycket man än önskar att vissa händelser inte bör förekomma så måste man ändå förbereda sig och inse att fler av dessa situationer kommer hända igen. Man kan inte leva ett perfekt liv, man kan inte leva med ett perfekt förflutet. Men varför är det så svårt att inse? Varför strävar vi människor efter något som inte finns, något som är för långt bort för att ens kunna förekomma i den värld vi lever i? Varför har vi så svårt att ta dagen som den kommer och lägga vårat förflutna bakom oss, varför har vi så svårt att satsa på framtiden? Vart kommer man genom att gång på gång gå igenom sånt man varit med om som man önskar aldrig hänt när man ändå inte kan ändra det?
Sen har vi även alla dessa frågor, som oavsett hur mycket man än försöker inte kan få svar på. Dessa som man ställer sig själv om och om igen, utan att kunna få någon riktig klarhet på det hela.
Så varför valde vi att leva i en värld där sånt som lycka inte finns för alltid? Varför kunde vi inte bara få vara glada och må bra? Jo för hur ska man kunna känna dessa positiva känslor utan att någon gång känt de negativa? Hade man då kunnat känna riktig lycka eller riktig sorg? Det finns otroligt nog ett samband mellan dessa för att vi ska kunna känna överhuvudtaget. Ett samband som balanserar det vi känner och hur vi mår, ett samband som är ett måste. Menar när man en gång sörjt så finns det oftast något eller någon som får en att på ett eller annat sätt skratta igen och framför allt: må bra igen.
Man faller, alla faller nångång i sitt liv. Vissa kommer upp, andra inte. Vissa tar det längre tid för, andra kortare. Men alla faller nångång, även om det är svårt att inse och svårt att ta till sig. Ingen är så pass stark att kunna klara vad som helst, ingen är perfekt.

Klockan är halv två och jag ska upp om fyra timmar, ett under att jag ens orkar med en hel arbetsdag med så lite sömn. Men sömnen är för mig ett stort problem och har varit länge. Kan helt enkelt inte sova om nätterna, det är för mycket tankar om allt och ingenting. Så har det alltid varit, eller kanske inte alltid men länge i alla fall. Just nu mår jag i alla fall bra, nej jag mår till och med mer än bra. Mycket på grund av en person och mycket på grund av annat som hänt den sista tiden.
Måste dock försöka sova nu, även om det blir svårt då jag inte e ett dugg trött.

Go natt allihopa

P&K

Sommaren 2008

Hittade några frågor på blogg.se`s startsida som jag tänkte svara på.

Första höstmånaden är här och sommaren ligger bakom oss. 5 Snabba Frågor får temat "Sommaren 2008" för att fånga upp alla fina sommarminnen.

1. Var befann du dig helst under sommaren 2008?
2. Ditt bästa sommarminne från sommaren?
3. Vilket är det första ordet du tänker på när du hör "sommaren 2008"?
4. Vilket var somarens snyggaste plagg?
5. Vem umgicks du mest med under sommaren?

1. Ute på Gullholmen eller på kryssningsbåten.
2. Kryssningen som jag och Mysan tog till Tallin, den va grym!
3. Alkohol, för det om något har det varit mycket av.
4. En snygg klänning.
5. Med Mysan och Annelie.Jo där hade vi lite svar på dessa frågor. Fast sommaren har varit mycket mer än så, både bra och dålig.

Det positiva med sommaren:

- Jag tog studenten
- Fick ett arbete till slut
- Va ledig ett tag
- Va på bröllop
- Åkte till Dalarna
- Åkte till Gullholmen
- Det vart många utekvällar
- Tog en kryssning
- Lite sol och bad blev det
- Åkte lite båt med de "gamla"
- Träffade massa nytt folk
- Festade rejält

Det negativa med sommaren:

- Jag gjorde illa ryggen
- Jag sårade någon
- Det har regnat som fan
- Har varit mycket bråk
Så nu när sommaren är över och lämnar oss kvar med våra minnen så bör man börja förbereda sig för hösten istället. Vilket betyder, ny jacka, nya skor, massvis med mysiga halsdukar och många blåsiga kvällar. Fast hösten är ganska mysig och tänk att snart fyller jag 20 också, roligt va? Tycker jag nu, men sen när alla börjar fråga mig om jag kan köpa ut ja då blir det en annan femma.
 Börjar faktiskt längta till vintern och snön också, hoppas bara på att vi får en riktig vinter i år. En sådan med massa snö och härliga kvällar. Ja även vintern har sin charm (ett tag i alla fall).

P&K

Måndag = jobb, jobb, jobb.

Hej allihopa, bloggomanen igen.

Är hur trött som helst efter en hård arbetsdag ute i regnet och med mycket att göra. Har bland annat hoppat in som "elektriker" å bytt proppar till en tant som levt i mörker hela helgen, stackarn. Sen vart det till å tvätta, laga mat och handla. Var även ute på ett larm som gått om en förvirrad tant som antagligen ramlat och en väldigt orolig son. Efter mycket prat så lyckades jag i alla fall lugna ner båda två och sedan vart det en tripp till apoteket.

Även om jag är helt slut just nu och ryggen värker en aning så va det faktiskt skönt att få jobba och göra någonting annat än att bara gå hemma. Ska jobba imorgon med på samma schema, de e nice.

 
(Ja, de e faktiskt ett ganska mysigt ställe som jag jobbar på)


P&K

Dålig uppdatering.

Vet att jag har varit dålig på att blogga den här helgen, men har haft fullt upp med att vara full och bakis typ. Jag driver inte när jag säger att jag e en aning sliten just nu. Hur som helst, helgen har varit mer bra ialla fall :) Har varit hemma hos Mario både fre och lör å druckit med trevligt sällskap, vart kanske lite för mycket igår men det är sånt som händer :P Imorgon blir det till att jobba, kommer bli as skönt att börja igen. Ännu bättre blev det när jag fick veta att jag skulle vara hos mina gamla tanter som jag hade när jag gick på schema. Ska bli kul att träffa dom igen :) Kommer dock bara jobba halv dag då jag inte får överanstränga ryggen. Men vem vet, kanske känner jag att jag orkar jobba hela dagen ändå. Fast kanske är lika bra att lyssna på läkaren och ta det säkra före det osäkra.

Snart kommer syster, cina, fanny och vovve hit också. Kommer bli grymt kul, saknar verkligen dom.

Ne, in i duschen nu och sen blir det till att softa framför tv:n och så småning om att hoppa i bingen.

I övrigt mår jag nå otroligt bra :)

P&K


Friday

Wohoo, Fredag idag :) Säg mig någon som inte är glad över det ?
Just nu sitter jag å väntar på att bror ska komma och självklart även Marius (fasters sötaste), sen kommer han förhoppningsvis kunna fixa min data så att alla virus försvinner. Morbror och kusin ska komma de också :) Själv ska jag snart iväg till Handens centrum med Annelie och kolla efter lite kläder.

 


Omg, nu börjar monster mamman igen.
"Nattis gumman, lär dig att släcka lampan i klädkammaren och överallt. Vi sparar betydligt mycket mer el på det"
Visst har hon kanske rätt, men va fan ska ju liksom in till min klädkammare så fort jag är klar med bloggandet.
*suck*

Hoppas ni får en trevlig dag.
P&K

Bloggomanen själv.

Hej mina söta läsare.

Har något att bekänna för er, jag har blivit en så kallad "bloggoman". Helt sjukt, jag vet men så är det. Vem skulle sätta sig två på natten på datorn för att blogga när man e så trött att ögonlocken faller ner lite då och då bara för att man inte bloggat något idag. Jo jag och alla andra "bloggomaner". 

Så här har vi 10 tecken på att även du har drabbats:

- " Det första du gör när du går in på datorn är att kolla bloggen "
- " Du hoppas på en massa roliga kommentarer "
- " Du går in och skriver så fort du kan "
- " Du vill ogärna missa en hel dag utan något skrivande "
- " Du kommer ständigt på saker som du framöver vill blogga om "
- " Du börjar sätta in mer kort och annat som fyller ut bloggen "
- " Du gör en egen design eller ber någon annan göra den åt dig "
- " Du väntar och hoppas på att designen ska va klar så fort som möjlig "
- " Du hittar några bloggar som du inte kan sluta läsa "
- " Ja du är helt enkelt fast i bloggvärlden "Lillebror har lovat att fixa en design till mig så fort som möjligt och vad kan man göra mer än att vänta. För jag vet då inte hur man gör någon sådan. Men sen när den väl e klar, ja då kommer den va finast!

Så var det fredag imorgon igen (eller idag rättare sagt), snacka om att dagarna går på fort. Men det är skönt det också. Va hos läkaren idag, får börja jobba halvtid men utan tunga lyft *finelly*. Så pratade med min chef Åsa och hon sa att hon skulle försöka fixa något så fort som möjligt. Skönt det kommer bli att göra något igen så att man slipper sova bort halva dagarna, sen att man får pengar e ju en stor fördel det också. Imorgon blir det i alla fall till att kröka gärnet och sen på lördag får man helt enkelt ta och se hur det blir. Något spännande händer säkert.

En sak jag tänkt på under dagen e hur vissa människor e funtade, vad får man ut av att trycka ner någon annan ? Har aldrig förstått mig på det och kommer aldrig göra det heller. Tänker dock inte ta åt mig, det jag gör med mitt liv har ändast jag å göra med. Ingen annan och så är det. Blir bara så jävla besviken...

Kanske e dags att hoppa i bingen nu, men inte först jag kollat in dessa bloggar jag brukar läsa. Ska upp vid åtta och sen blir det till Handen för att kolla lite kläder *me love it*. Efter måste jag städa rummet och lite sånt för sedan kommer min kära morbror och kusin på besök här hemma. Då blir det till att vara trevlig och sen så småning om ja då blir de kröka!

Go Natt
 P&K

Mysiga höstkvällar

Kom hem för ett tag sen, har varit å kollat på film och bara myst. Det märks att det börjar bli höst, de blåser som fan, mörkret kommer fortare och kylan har börjat smyga sig fram. Ska jag vara ärlig så måste jag säga det att även hösten har sin charm. Tänk er alla dessa mysiga hemma kvällar med något varmt å dricka och någon som du tycker om att umgås med. Medans det blåser för fullt ute och löven faller så är man bara inne i värmen och tar det lugnt. Ja, det tycker jag ialla fall om. Även fast man kanske inte gillar det lika mycket när man väl kommit ut, men det va en annan femma de.

 


Just nu sitter jag å väntar på att Annelie ska komma hit, de va ett tag sen hon åkte från Arlanda så hon borde vara här när som helst. Brun kommer hon säkert vara också, i alla fall om hon jämför mot mig. Haha... Tänk att en vecka går så fort, man hinner inte med alls längre. Dagarna bara rusar förbi, liksom veckorna, månaderna och åren. Tänk om mindre än en månad fyller jag 20 och vad har jag gjort? Jo gått i skolan sen sjuårs ålder och jobbat, men ändå. Dessa år har gått alldeles för fort. Innan man hinner blinka så har man vell gått å blvit 40 också. Menar kunde dessa 20 åren gå undan me illfart så kan vell nästa 20 också det. Usch, de skrämmer mig lite. Undrar hur allt kommer vara och hur mitt liv kommer se ut då ?

Annars e jag på grymt bra humör, lite trött bara men sånt e livet. Blir vell nån koppa kaffe/te, lite snack och sen sängen som gäller. Men känner jag mig och Annelie rätt så kommer det ta bra lång tid innan vi pratat klart om allt som hänt. Har vi inte träffats på två dar brukar vi babbla ihjäl oss, hajja då nu när en hel vecka gått (katastrof). Ne dags å ta en cigg...P&K

Monster mamma.

Jag blir tokig, just nu är det på min lilla mamma. Hur kommer det sig att varje gång hon ser ett program där det handlar om hur mycket vi människor slösar på olika saker så som kläder, el, mat osv. Ja då blir hon som ett hysteriskt snålt monster. Hon springer å skriker på minsta lilla, som idag tex:

- "varför är datan på?"

- "Jo, för jag är inne på den men ska gå och ta en cigg"

- "Nej, men då får du faktiskt stänga av den. Tänkt på elen"

Å plopp, så har hon stängt av datan. Man ba va? Känns ju lite onödigt att stänga av den när man kommer tillbaks inom fem minuter, eller ? Inte enligt henne ialla fall.
Så är hon sjuk också, min lilla mor. Då blir hon ännu värre vill jag lova. Så just nu här i mitt hem får ingenting stå på i onödan och alla lampor måste vara släkta, annars blir det ett jävla liv.

Gick upp halv åtta imorse å ringde Vct för att försöka få tag i min doktor, men det verkar verkligen vara praktiskt taget omöjligt. Får se om de hör av sig imorn som de sagt idag men inte gjort :S

Har även tvättat hela dagen, handlat och tagit hand om djuren (som alltid) Så lite duktig är jag nog i alla fall.

Igår va de film, de va mys. Vart ganska sent, kom vell hem runt ett. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad som händer.

P&K

Sjuklingen.

Är verkligen dunderförskyld, så sjukt jobbigt. Hatar verkligen att vara de, fräsch man känner sig när näsan bara rinner och man får springa å snyta sig stup i kvarten. Inte blir det bättre av att man hostar så det känns som om inälvorna ska hoppa rakt ut genom munnen. Pessimist javisst! Men förhoppningsvis går det över snart, om inte. Ja då får jag helt enkelt stå ut med att knappt kunna andas och nysa hela tiden.
Det här är vad jag är i behov av just nu.
Så några bra tips för hur man blir av med en förskylning fortare?

P&K

Stjärnfall, Virus och Skolios.

Just nu tar jag det bara lugnt, e verkligen dunderförskyld. Inte vart de bättre av att sitta ute i flera timmar igår heller på kvällen, men mysigt va de. Såg faktiskt två stjärnfall och annat konstigt där uppe i himmlen.Lite iriterrad då min data har fått något "Troja häst" virus, fatta ingenting. Storebror sa ialla fall att jag skulle stänga av datan och inte sätta på den först han kommit å fixat de där. Vilket antingen blir på tors eller fredag. Så nu får jag nöja mig med att sitta på den vi har i vardagsrummet *suck*. Så skönt å kunna ligga i sängen å samtidigt va ute på internet. Men men...(Vad får dessa människor ut av att skicka ut virus till folk, ofattbart!)

Mer då? Jo just det, fick svar på röntgen förra veckan. Har tydligen skolios, vart helt chockad. Hade inte haft en tanke på att det skulle vara någonting sånt. Så nu har de skickat en remiss till en specialist ortoped och sen får vi se hur det blir efter.(Vet dock inte hur krökt min ryggrad e. Sånt man märker efter besöket hos ortoped)

Det blir nog bra i slutändan, hoppas jag ialla fall. Så att jag kan återgå till mitt arbete och slippa denna värk jag ständigt har. Nu ska jag fixa iordning mig och sen blir det en tripp till morbror för att träffa kusin som har kommit från Skåne. Har inte sett henne på as länge så det ska bli kul. Sen kanske ska hon börja jobba här uppe och då kommer vi förhhoppningsvis träffas mera :)

Puss och Kram.

Ps. Sebbe (min lillebror) vill att jag ska skriva att jag älskar honom och att han e bäst i världen (ehm, hans egna åsikt de där sista). Undrar varför han jämt vill att jag ska skriva om honom här, skaffa en egen! ;)  D.s

Långa inlägget.

Hej alla läsare.

Tyvärr har jag inte haft tid att skriva på ett tag, har varit fullt upp om man säger så. Ska i alla fall börja berätta om kryssningen som va grym!!! Obs. Detta inlägg kommer bli ett långt sådant.

Onsdag: Stevens mamma kom å hämtade mig och Mysan å sen bar det av mot Frihamnen.  Satte oss på nått litet fik utanför å käka nån pastarätt som smakade rent utsagt skit! Men men, gick på båten runt halv fyra. Man kunde nämligen göra det även om den inte lämnade hamnen först sex tiden. Så det vart en snabbis till hytten och sedan ner till baren. Där träffade vi ett par (Conny och Ros-Marie), som va jätte trevliga. Satt där ett tag å pratade med dom och de bjöd även på en Irish Coffe, något som jag och Mysan fick tvinga oss i. Så sjukt äckligt, hatar verkligen whiskey. Inte nog med de så hade de tagit en sexa också! Vi vart i alla fall lättade när de gick efter ett tag och vi kunde lämna ifrån oss dessa äckliga drinkar. Fast de va ju gulligt av dom att bjuda så där.
När vi suttit där ett bra tag vart de till Taxfree för att köpa dricka inför kvällen, sedan fixade vi oss och efter vart de upp till Puben. Började i baren där vi vart bjudna av en snubbe på en varsin drink, tackade glatt och gick iväg. Träffade senare på kvällen ett ganska roligt kill-gäng. Där ena visade sig vara skitzo, andra va "flexibla", så hade vi "niagrafallet" och även "fyra sekunder" (Tolka det hur ni vill, de ända som ändå kommer förstå e jag och Mysan) Aja hur som helst så va dessa människor ganska trevliga, men jävligt skumma. Aja, man skrattade som fan i alla fall.
Mysan vart verkligen dyng den kvällen och jag med fast inte på samma nivå som henne. Det vart även en massa dåliga raggningsrepliker, fulla och odrägliga människor och en utskällning från en estlänning den kvällen. Mycket dans vart det också, men de e ju en självklarhet!
Gick och la oss någon gång på morgonkvisten och väcktes ett antal ggr av kärringen som pratade ut i mikrofonen om de mest  oväsentliga saker. Men men....
(Har precis börjat föra inne i hytten)

 

(Vi två på väg till klubben)
Torsdag: Vaknade runt ett-två om jag inte minns fel. Vart upp å fixa till sig lite och sen avgång i Tallin. Gick först och åt på Hestburger och efter handlade vi en massa sprit. Efter vart de tillbaks till båten och självklart skulle det börja spöregna just då. Men de va inget å göra åt, utan bara att börja gå. När vi kom tillbaks till vår kära rökiga och stökiga hytt så tog vi det bara lugnt ett tag, a ett ganska bra tag om man säger så. Efter vart de åter igen till att börja fixa iordning sig inför kvällen, hann även med en sväng till Taxfreen för att handla limpor och lite annat.
(Ute å traskar i Tallin)
 

(Slitna som fan)Det gick segt i början, tog vell en gin i hytten och sedan gick vi ut till danssalongen. Där jag även va me å tävlade, haha va sjukt kul. Började med att de kastade ut 18 bollar varav 9 till kvinnor och 9 till män. Såklart kastade de en till mig och Mysan, men det vart jag som fick gå upp. Nästintill helt nykter, omg. Hur som helst så va de nummer på bollarna och den kille som hade samma som en själv skulle man tydligen dansa med. När musiken stannade skulle de vika ut en tidning och sedan sätta sig på golvet (och vi tjejer i deras knän). Fick en ganska sliksig estlänning som stank svett i 180, ganska äckligt faktiskt. Inte heller vart det bättre av att han inte kunde engelska eller svenska, utan bara estländska. Skrattade bara så fort han sa något typ och han gjorde samma sak. Hur som helst så gick det ganska bra för oss då vi faktiskt kom på andra plats. Fick choklad till pris (som jag sedan gav till mamma och Jimmy).
Vi satt kvar där bra många timmar och tillslut va jag helt dyng, medans Mysan knappt va påverkad. Fortsatte vidare till den andra klubben där vi dansade och fortsatte dricka. Gick å la oss på morgonkvisten någon gång.

 

 

(Vi på väg till danssalongen)(Jag va dyng)

 

( Men jävlar va kul vi hade)

Fredag: Vaknade runt nio, sen va de bara upp å packa ihop alla våra grejer. Efter tog vi vårat pick och pack + våra minnen från denna kryssning och steg i land. Där kom Steven och Martin å hämtade oss. Vart en tripp till Donken och sedan hem. Snacka om att det va skönt å va hemma igen, somnade på en gång helt utmattad i min säng.
Mysan kom på eftermiddagen och vi tog det bara lugnt, vart en tripp till Tungelsta och lite bilkörning med två bilar som följde efter oss ett bra tag. Haha, kurvan va helt enkelt bäst!

Lördag: Gick upp ganska tidigt, denna dagen va ju pappas 50 års firande. Så jag, faster Monika och Sebban hade ordnat med olika stationer inne i stan där folk skulle ploppa upp lite hipp som hepp utan att pappa visste nånting. Så Sebbe drog iväg pappa på biljard och jag å Mysan fixade iordning oss. Åkte sedan till Medborgarplatsten där vi skulle överaska pappa med mat på Donken. Efter att vi beställt en massa mat kom pappa och Sebbe. Å ja, farsan va nog en aning förvirrad där. Efter vart det vidare till Broder Tuck där Monika, Dullan och Jerka befann sig. Tog en öl och snackade lite. Sedan blev det till Gröna Jägarn där nästintill hela tjocka släkten va, det va verkligen kul att träffa alla. Pappa vart sen iväg skickad till Niklas jobb där de sedan tog sig till Papa Gallo (där mötte de upp morsan å alla dom). Vi andra satt kvar på Jägarn å drack. Möttes sedan upp allihopa på Minerva där vi bokat bord för middagen. Stället va däremot inte som jag tänkt mig, utan det va jätte litet och alldeles för lite personal. Inte nog med det så va ena otrevlig som fan (skulle inte rekommendera de stället). Hur som helst, det vart mat, lite mer folk och många cigaretter.
Efter drog vi som va kvar till Chaplins, där vart det både dans och Kareoke. Runt två tog vi en taxi hem å fortsatte efterfesta här hemma.
Hur som helst så va kvällen otroligt rolig och trevlig. Min släkt e verkligen underbar och jag älskar dom alla!

 

(Där vi åt middag)(Farsan höll tal)


Idag har jag bara varit bakis å tagit det lugnt typ. Skönt som fan! Ne, nu har jag skrivkramp så det skriker om de. Allt för mig, go natt och dröm sött.


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se