FAN VA BESVIKEN JAG ÄR!Mycket har hänt sen vi hördes sist, både tråkiga och lite roligare saker. Men mest tråkiga! Den här dagen har varit hemskt, riktigt jävla hemsk! Jag kan inte förklara hur jag känner mig just nu, men det är en blandning mellan chock, ledsamhet och ilska, riktig jävla ilska! Dagen började med att jag fick reda på en sak, något jag aldrig trodde denna människa skulle kunna göra (å nej, det är inte Mario som har gjort nått - observera det!). Något som nog ingen trodde att denna människa var kapabel till att göra, särskilt inte hennes föräldrar och familj. Men dom och alla andra måste ha misstagit sig, speciellt när vi trodde att du va den där "fina flickan" som ALDRIG gjorde något fel.

Inte nog med det så fick vi spendera x-många timmar med Gucci hos vetrinären, dock gick det bra med honom - med det andra är det värre!

En fråga, hur fan kan man?! Hur kan man förstöra så mycket? Det är inte bara för en människa, utan för fler. Sen att det drabbar en liten mest, nej men det tänker man tydligen inte på! Människor är onda, riktigt jävla onda! No doubt about it! Visst, ingen männsika kan styra över sina känslor. Men alla kan och har förmågan till att på nått sätt kontrollera sina känslor innan de går överstyr. Varenda människa har förmågan till att tala sanning, till att förklara hur man känner. Man bedrar inte människor, man ljuger inte och man går fan inte och gör så som just DU har gjort! Det är inte okej, det är det värsta man kan göra i ett förhållande! Inte nog med det, du har inte bara förstört din familj, utan även en annan familj. Hur fan tänker man då? Å nu då? Vad händer nu då? En sak är ju säker, du va en av oss - en i familjen. Men du försvann lika fort som jag fick reda på det där, du sjönk så otroligt mycket i mina ögon och även i andras. Jag hoppas att det var värt det, att förlora så pass många som faktiskt brytt sig om dig på riktigt! För det du förstört är något som aldrig går att reparera, jag och min familj kommer alltid känna avsky gentemot det du gjort. Det är hårda ord jag skriver just nu, riktigt hårda ord. Men det är ord jag står för! För jag kan stå för vad jag säger och vad jag gör/gjort, till skillnad från vissa andra - å ja, jag syftar på dig!!!

En familj bryr sig om och tänker på hur dom som står en nära känner och mår, man bryr sig om dom man älskar och man tar hand om dom på bästa sätt. Jag mår skit för att en som står mig nära mår skit, det är så en normal människa mår när en som står en så pass nära far illa. Jag vill gråta när jag ser den personen fälla tårar för just det DU gjort, jag vill langa en fet rakt i ansiktet på dig bara för att jag får se den smärtan du gett den personen, och den smärtan som en annan person snart kommer få känna! För det är så man reagerar när man älskar en männsika så pass mycket och ännu mer när denna människa fått sitt hjärta stulet och även sin familj. Därför förstår jag inte hur du kan leva med dig själv när du sårat några som stått dig närmast, jag förstår inte hur du ska kunna se dig själv i spegeln varje dag. Jag bara förstår inte...

Jag hoppas du tar in dom orden jag skrivit och jag hoppas verkligen att du lär dig av dina misstag så att ingen annan slipper gå igenom det du fått visa människor att gå igenom just nu.

"Som man bäddar får man ligga"


Fritt ordspråk, så varsegod!
Postat av: pimpXprincess

Bra skrivet! Och jag håller med, människor ÄR onda. Tyvärr... :/

Postat av: Frida

Usch låter inte kul det som hänt :/

Vad var det som hade dänt med Gucci?

2009-12-31 @ 13:33:11
URL: http://snelponyhest.blogg.se/
Postat av: Bögjävel

Hej! Hur är det? :) Just nu gör jag en marknadsföring/undersökning av min blogg angående kategorier jag ska blogga om och det ni vill läsa i min blogg! Det skulle vara jättesnällt om du gick in på min blogg, kollade i min meny och bläddra ner och rösta! Om du anser att detta är spam/reklam så ber jag om ursäkt och får önska dig ett Gott nytt år :)

2009-12-31 @ 17:50:21
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Paula

God ny fortsättning cutie!:)

2010-01-02 @ 07:28:25
URL: http://shefabulous.se
Postat av: louize

söt blogg du har :)

följa varann via bloglovin?

2010-01-10 @ 22:08:40
URL: http://pappaslillalouize.blogg.se/

Här har du din chans att säga ditt:

Namnet här gulleplutt:
Remember?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se