En kreaktiv dag.

Ja för det är vad torsdagen verkligen har varit! Det började med att jag gick upp runt sju tiden, fixade mig och sedan åkte vi iväg till salongen Annelie arbetar på. En färgtekniker va på besök hos dom och jag ställde upp att vara Annelies hårmodell. Vilket va en jävla tur för mig, för fy fan vad snygg färg jag har nu! Den där äckliga utväxten är borta och så även alla femhundra olika nyanser jag hade som skiftade i ljusoranget, blont, gult och vitt. Nu har mitt hår en snygg och jämn färg, and I love it!

Efter tog jag en tripp på stan, gick även in i en djuraffär på Kungsgatan för att kolla om de hade några täcken till små chihuahua valpar. Men icke! Det va till och med så illa att hon sa att de inte tillverkar täcken mindre än storlek 15! Så då var det bara till att ta till fantasin å skapa egna täcken åt lillskiten! Gick in på Åhlens å köpte ett par raggsockor, å sedan var det bara att åka hem å leka syjunta! Kan ju inte påstå att sömmarna blev dom bästa, men vad gör man när morsan lånat ut ens symaskin utan att ens fråga? Jo man gör det bästa av situationen och tar tag i nål å tråd å syr för hand. Jaja, nu har han ett provisoriskt täcke i alla fall - så han slipper frysa lillskiten...Sedan blev det en fika hos Carro och efter har vi bara glott på film å svullat grönsaker med dipp, massa gott! Nu blir det ännu en film, "Flickan som lekte med elden". Hoppas den är bra? Jaja, time to go! Tar hand om alla era comments tomorrow.


Fritt ordspråk, så varsegod!
Postat av: Emmaaa

Så gulligt ! :}

Vad ska du hitta på i helgen då? :)

Postat av: ERICAPERZZON

Smart, hade jag aldrig kommit på!:D kanske ska göra ett sånt åt alicia med. tröjor sitter ju bättre på än täcken, för täcken hoppar hon bara ur:P/E

2009-12-04 @ 16:06:41
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: Anonym

heej älskling! undrar om du kunde göra en design åt mig?

2009-12-04 @ 22:13:22
Postat av: natta

hahahaahha va du är duktig söt! :D

2009-12-08 @ 23:40:46
URL: http://natalies.se

Här har du din chans att säga ditt:

Namnet här gulleplutt:
Remember?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se