En liten summering.

Mycket har hänt sen jag bloggade senast, jag opererades ju i fredags - vilken smärta! När jag väl kom hem va jag helt nerdrogad utav alla mediciner jag fått. Senare på kvällen va vi tvugna att åka in till akuten med mig, men det gick bra. Orkar inte dra upp hela dagen i detalj, känns som om jag redan har gjort det hundra gånger till alla nära å kära nu.

Igår va vi på "julfest" hos mamma, självklart blev de ingen dricka för mig och såklart ingen fest då heller! Haha, nej skoja bara. Men det var god mat, trevligt folk och riktigt mysigt!

Hundarna rök dock ihop igår också, vilket resulterade i att Dizzie har ett hål i kinden och Chucky märken runt ögat. Hur allting gick till är fortfarande ganska oklart då det bara va grabbarna som va hemma. Så det får förbli en fråga som varken jag eller Malin tycks kunna få svar på. Bara det inte händer igen! Hua, tycker sånt är läskigt!

Idag får jag lilla Gucci hem också, gud vad jag längtar! De borde komma hit med honom när som helst nu, min lilla bebis! Lite senare ska vi iväg till mamma också å äta lite rester av det som blev kvar från julmaten igår, mummans!

Nej nu ska jag slå en pling till far min å snacka lite skit, jo för vi brukar göra det ganska ofta han och jag. Han har alltid och kommer alltid vara en av mina bästa vänner min pappa, thats it!

Men innan bjuder jag på två as heta bilder från igår på mig och Adina. Dom ända bilderna som togs och ja vi använde ett program på datan som förvränger ansiktena, haha!

Haha, så jävla schnyggga!


Fritt ordspråk, så varsegod!
Postat av: ...ANILE...ELINA...

Vad läskigt med operation, hoppas att du mår bra nu!Vad gott med julmat!Hoppas att hundarna är sams framöver och att de inte gjorde sig alltför illa.sv: Ja det är riktigt bra, men jag har inte vågat titta på mysteriet på greveholm nu när jag blivit äldre, rädd att man ska tycka det rä dåligt då :PJa folk kan vara väldigt fördomsfulla, men småhundar brukar vara riktigt tuffa så det brukar inte vara nåt problem att ha stora och små ihop vad jag har sett.Ja han är jättebra, och han vann ju :)Ja verkligen, jag brukar också känna att jag skulle ha pluggat mer, men man orkar inte hur mycket som helst.Förlåt att svaret kommer så sent, men jag har haft så mycket att göra...

Postat av: agapi

hoppas nyopererade foten mår fint

2009-12-15 @ 16:49:39
Postat av: niloo

heeej älskling, de va ett tag sen, gör du designer

2009-12-15 @ 22:02:38
URL: http://bnlovers.blogg.se/

Här har du din chans att säga ditt:

Namnet här gulleplutt:
Remember?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se