Yuck!

Öh... Vart ska jag börja? Även fast jag faktiskt gick upp i ordentlig tid imorse så har jag inte haft ork till någonting! Allt jag skulle göra har jag låtit vara och skjutit upp till imorgon, likadant tänkte jag göra med bloggandet. Men sen kom jag på det, att va fan ni blir ju så jävla ledsna å griniga då! Så nej, ett onödigt inlägg kan jag allt ta mig ork till!

Jag har precis slängt i mig en pizza, den första måltiden på hela dagen. Snacka om rubbade matvanor man har?! Gott som fan va det i alla fall! Just nu sitter jag i vardagsrummet med Mario, Malin, Robban OCH alla hundar (dom får vi inte glömma!). Jag och Robban sitter längst ut på vardera sida med en varsin laptop i högsta hugg, i mitten sitter Mario och Malin å spelar nintendo wii samt langar ut en massa skrik och svordommar gentemot varandra. Jag skrattar inombords och utombords, dom beteer sig verkligen som ett "gift" par just nu! Haha!

Förstår inte hur Gucci kan sova till deras skrikande? Lillchippen somnade strax efter att det här kortet har tagits, aint he wonderful?


Fritt ordspråk, så varsegod!
Postat av: Frida

Okej , stackarn :/ men hur är det med foten nudå? :)

Åh låter bara mysigt :D den är ju hur söt som helst!

Denna vecka har jag typ bara jobbat :P men idag är jag ledig så ska in till stan och möta upp mina kompisar :) och ikväll blir det bio med pojkvännen och hans lillebror som fyllt år så det blir hans present :)

Postat av: Malin

vilken söt hund :) och vilken fin blogg du har måste jag bara tillägga!

2009-12-20 @ 16:51:51
URL: http://maliiinfalk.blogg.se/
Postat av: emma

Kikar in=)

2009-12-21 @ 12:18:02
URL: http://emmatj.blogg.se/

Här har du din chans att säga ditt:

Namnet här gulleplutt:
Remember?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se