Tvättdags, steg för steg!

Okej för alla ni som nu inte vet hur man tvättar, dags att lära er kanske? Jag lärde mig det när jag va i 12 års åldern och sen dess har jag alltid tvättat mina egna kläder. Det blir mycket lättare, man vet vad man har rent och vad som behövs tvättas, sen kan man inte skylla på nån utifall det skulle gå snett och kläderna blir förstörda (har dock aldrig hänt mig). Här kommer ett "steg-för-steg" program om hur man gör.


1. Sortera tvätten, tänk på att alltid välja liknande färger och för guds skull! Tvätta aldrig vit tvätt med någon annan färg! Idag valde jag att tvätta mörk tvätt, blå kan då också gå så länge du inte har några kläder som färgar av sig.

2. Sedan häller du i tvättmedel och sköljmedel, kulörtvätt för färgad tvätt och vittvätt för vit. Låter inte så svårt va? Sköljmedlet tar du det som du tycker luktar godast.Här har ni det sköljmedel som jag tycker bäst om, luktar verkligen as gott!3. Tryck in hur många grader det ska tvättas i, jag brukar oftast ta 40 grader fast det beror helt och hållet på vad det är för något du tvättar. Känner du dig osäker, så ta en titt på lappen som sitter fast i plaget. Där står det oftast hur många grader det ska vara... Sedan ja då sätter du bara på maskinen, lycka till nu!"It`s so simple"

Fritt ordspråk, så varsegod!

Här har du din chans att säga ditt:

Namnet här gulleplutt:
Remember?

Din mailadress:

Glöm inte din bloggadress, måste ju kunna kika in jag me:

Å sist men inte minst, det du ville säga:


Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin
Personligt
Vardagsbetraktelser bloggar
Personligt
BloggRegistret.se